potresno!

SCENE KOJE GAĐAJU PRAVO U SRCE STIŽU IZ LONDONA: Osmoro unučadi se okupilo oko kraljice, ne mogu da sakriju BOL I SUZE

Svi unuci kraljice Elizabete II nisu mogli da sakriju tugu, pognute glave odaju počast baki.

Porodica
22:38h Autor:
SCENE KOJE GAĐAJU PRAVO U SRCE STIŽU IZ LONDONA: Osmoro unučadi se okupilo oko kraljice, ne mogu da sakriju BOL I SUZE
Svi unuci kraljice Elizabete II nisu mogli da sakriju tugu, Foto: Profimedia

Dirljive scene pristižu iz Londona...Oko kovčega kraljice Elizabete II okupilo se osmoro njenih unučadi na bdenju u Vestminsterskoj opatiji, koji nisu mogli da skrivaju tugu sa lice, niti da obuzdaju suze zbog odlaska omiljene bake. Princ Hari je tim povodom obukao vojničku uniformu, a evo ko je sve prisustvovao službi.

Na službi su bili princ Vilijam, princ od Velsa, princ Hari, princeze Beatris i Evgenija (Judžini), Zara Tindal i Piter Filips, ledi Luiz Vindzor i Džejms, vikont Severn, piše "Dejli mejl".

Unuci kraljice Elizabete
foto: Profimedia

Princ od Velsa, koji je bio obučen u vojničku uniformu, došao je u društvu svog brata vojvodu od Saseksa, kao i svoje rođake Zaru Tindal i Pitera Filipsa, princeze Beatris i Evgeniju i ledi Luiz Vindzor i vikonta Severna u Vestminster hol.

Za Vilijamom je ušao Hari, sa ćerkama vojvode od Jorka, decom grofice i grofa od Veseksa i decom princeze Ane. Uz princa od Velsa bili su njegovi rođaci Zara Tindal i Piter Filips, dok je vojvoda od Saseksa stajao sa princezama Beatris i Evgenijom, a ledi Luiz Vindzor i njen brat Džejms bili na sredini.

Unuci kraljice Elizabete
foto: Profimedia

Kraljičinih osmoro unuka čuvali su stražu oko njenog kovčega, a svi su delovali utučeno i zamšljeno. Pognutih glava odali su počast baki, dok su se brojni građani opraštali od britanse vladarke sa najdužim stažom.

Iako je istakao da neće nostiti uniformu na događajima u sklopu opraštanja od kraljice Elizabete II, ipak je za bdenje odabrao vojnu odeću, kako bi iskazao posebno poštovanje prema baki, za koju je bio posebno vezan.

Unuci kraljice Elizabete
foto: Profimedia

Kralj Čarls III, prinčevi Endrju i Edvard i princeza Ana organizovali su sinoć diirljivo poslednje bdenje za, pre svega, svoju majku, a ona i legendarnu kraljicu, koja će biti sahranjena u ponedeljak u Vindzoru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs