dirljivo

UJEDINITELJ KRALJEVSKE PORODICE NE PRESTAJE DA ODUŠEVLJAVA: Vilijamov dirljiv gest prema Kejt ruši sve predrasude

Princ Vilijam oduševljava javnost svojim postupcima koje pravi u poslednjih par dana. Ovog puta pokazao je svoju emotivnu stranu i utešio suprugu Kejt.

Celebrities
17:41h Autor:
UJEDINITELJ KRALJEVSKE PORODICE NE PRESTAJE DA ODUŠEVLJAVA: Vilijamov dirljiv gest prema Kejt ruši sve predrasude
Princ Vilijam ne prestaje da oduševljava javnost svojim gestovima, Foto: Profimedia

Smrt kraljice Elizabete duboko je potresla javnost kao i samu kraljevsku porodicu. Skrhani tugom i bolom članovi kraljevstva uspeli su da se ujedine.

U poslednjih par dana mogli smo mnogo toga da vidimo o njihovim porodičnim odnosima na osnovu nihovih gestova u javnosti.

Princ Vilijam pokupio je velike simpatije naroda koji mu je dodelio titulu ujedinitelja kraljevske porodice, koja ga veoma stamenim i jakim.

Megan Markl
foto: Profimedia

Ipak, princ Vilijam važi i za hladnog čoveka, koji svoje emocije ne pokazuje u javnosti, te se retko kad može videti da nekim gestom pokazuje bliskost prema svojoj supruzi Kejt Midlton.

Juče je kovčeg sa telom kraljice Elizabete prenet u Vestminstersku palatu, gde je bila okupljena cela kraljevska porodica. Tom prilikom princ Vilijam tešio je svoju suprugu Kejt što je zabeleženo fotografijom.

Kejt Midlton, Princ Vilijam
foto: Profimedia

Princ i princeza od Velsa odali su počast Njenom Visočanstvu na ceremoniji u Londonu, a Vilijam je u jednom momentu stavio ruku na leđa svoje supruge koja je poštovanje prema Elizabeti II ispoljila i naklonom.

Dirljiv gest princa Vilijama izazvao je pozitivne reakcije i oduševljenje kod naroda.

Princ Vilijam, Princ Hari
foto: Profimedia

Kraljičina smrt izvukla je najbolje Vilijamove osobine, a posebno se ističe njegov gest pozivanja brata Harija da dođe sa suprugom Megan Markl da zajedno odaku počast kraljici Elizabeti i da se zahvale njenim poštovaocima.

Kejt Midlton, Princ Vilijam, Princ Hari, Megan Markl
foto: Profimedia

Prilikom zajedničke šetnje, Hari je sve vreme pokazivao naklonost prema svojoj supruzi Megan, dok je Vilijam bio poprlično suzdržan držeći se na distanci od Kejt.

Uprkos glasinama da je hladan kao led i čvrst kao čelik, princ Vilijam pokazao je i svoju emotivnu stranu, te u par navrata nije mogao da sakrije svoje emocije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs