HARIJU PRUŽENA VELIKA ŠANSA, A SVI SE PITAJU DA LI ĆE BITI DOVOLJNO PAMETAN DA JE ISKORISTI: Vilijam ćuti i čeka

Princ Hari i princ Vilijam u nikad gorim odnosima do sada. Šta se desilo ovih dana? Šta je nateralo Vilijama da se toliko naljuti na brata?

Celebrities
09:27h Autor:
HARIJU PRUŽENA VELIKA ŠANSA, A SVI SE PITAJU DA LI ĆE BITI DOVOLJNO PAMETAN DA JE ISKORISTI: Vilijam ćuti i čeka
Foto: Profimedia

Juče je svet obišla fotografija na kojoj su princ Vilijam i princ Hari, jedan pored drugog u tužnoj povorci koja je išla da se pokloni sanduku kraljice Elizabete. Mediji pišu da su braća po prvi put stajali rame uz rame, ali ponor između njih bio je vidljiv golim okom. Retko kad je odnos između prinčeva bio tako napet, a jaz toliko širok.

Britanci se pitaju šta još Vilijam može da uradi kako bi izgladio odnose sa bratom?

1 / 6 Foto: Profimedia

Koliko su se god trudili, novinari, kamermani, ali ni publika nije mogla da "uhvati" taj tračak nade, mali znak pomirenja, bratsku ljubav ili opraštanje. Toga juče nije bilo između Harija i Vilijama.

Ipak, Britanija se nada da će ovaj tužni događaj ipak ujediniti braću. Pre četiri dana kada su Hari i Megan, Kejt i Vilijam prošetali ispred zamka Vindzor, svet je pomislio da je to momenat kada ćemo videti da su se braća pomirila. Ali kao da je upravo taj momenat stvorio još veći ponor između braće, danas je njihov odnos izgledao još hladniji u odnosu na njihovo ponašanje od pre četiri dana.

1 / 5 Foto: Profimedia

Da li će najavljena biografija princa Harija ugledati svetlost dana? Princ Vilijam je pre kraljičine smrti rekao da nema ništa od pomirenja dok ne vidi šta piše u biografiji. Da li se tog stava drži i danas?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs