MILJENIKA ŽENA OSTAVILA JE ZBOG JEZIVE SEKTE: Verovala je da je Isusova sestra, a na kraju je svima uništila živote

Mišel Hunciker bila je prva supruga Erosa Ramacotija koja je svojevremeno bila član sekte o čemu je nedavno prvi put detaljnije progovorila.

Celebrities
12:03h Autor:
MILJENIKA ŽENA OSTAVILA JE ZBOG JEZIVE SEKTE: Verovala je da je Isusova sestra, a na kraju je svima uništila živote
Životna priča slavne lepotice kojoj je sekta uništila brak, Foto: Profimedia

Mišel Hunciker, 45-godišnja voditeljka i manekenka je bivša supruga Erosa Ramacotija, a život joj se raspao kada je postala članica sekte. Nedavno je Mišel o celom iskustvu odlučila da progovori, a tom prilikom je otkrila i sočne detalje o svom privatnom životu.

Naime, italijanska lepotica bila je najveća Erosova ljubav, ali ni to nije pomoglo da je izbavi od zloglasnog kulta "Ratnici svetlosti" i spasi njihov brak. Eros je i dan danas jedan od najvoljenijih pevača na svetu, a za njim uzdišu brojne obožavateljke, a Mišel je bila ljubav njegova života koja mu je slomila srce.

Mišel je Erosa ostavila zbog sekte
Mišel je Erosa ostavila zbog sektefoto: Profimedia

Mišel i Eros su se venčali, a zatim razveli nakon 11 godina braka 2009. Danas imaju 25-godišnju ćerku Auroru, a ni velika ljubav ni porodica nisu uspeli da ih spasu od kraha braka.

Za sve je bila kriva Mišel i njena opsednustost sektom "Ratnici svetlosti", koja ju je opčinila i uverila da je za nju najbolje da napusti sve bitne ljude i krene u novi, religijom ispunjen život.

Sekta joj je uništila privatni život i odvojila ju je od porodice i prijatelja. S majkom nije pričala četiri godine, a izgubila je i supruga. Poštovala je stroga pravila kulta sekte pa se godinama nije upuštala ni u seksualne odnose, a oni su ju iskoristili finansijski i uzeli joj mnogo novca.

U razgovoru za nemački "Stern" je rekla da su je uverili da je u prošlom životu bila supruga SS-ovca i da nije sprečila njegove zločine. Manekenka nije samo u to poverovalo, već i u priče da se pica pravi od "demonskih sastojaka" pa je postala veganka kako se ne bi izlagala "zloj hrani".

Mišel je godinama bila član okrutne sekte
Mišel je godinama bila član okrutne sekte foto: Profimedia

"Isus Hrist je imao sestru koja se zaljubila u rimskog vojnika, izdala je svog brata i otišla s vojnikom u Rim. Ali Rimljani nisu hteli da čuju za nju pa je živela u siromaštvu i bedi. Bila je to kazna za izdaju. Ta sestra sam bila ja. Verovala sam da se to dogodilo u prošlom životu i da tu krivicu nosim na svojim plećima", ispričala je Mišel.

Seksta joj je uništila brak i život
Seksta joj je uništila brak i životfoto: Profimedia

Mišel je otkrila da je pala pod uticaj sekte u trenucima kada je osećala da njen brak s Erosom propada zbog česte razdvojenosti, a zbog stresa i tuge je počela da joj opada kosa. Zbog toga je potražila pomoć terapeutkinje s kojom se ubrzo i sprijateljila, a ona je bila članica "Ratnika svetlosti" koja ju je u sve i uvukla.

Manekenka nije shvatila odmah da je reč o sekti. "Rekla mi je da moram da se odvojim od ljudi koji me ne vole i koji žele da mi naude", prisetila se Mišel.

Sekta je manekenku okrenula i protiv njenog tadašnjeg supruga Ramacotija što je na kraju rezultiralo razvodom. Naime, uverili su je da je pevač u prošlom životu bio rimski vojnik zbog kojeg je bila siromašna i da mora što pre da se odvoji od njega.

Eros je nakon nekog vremena saznao što se dešava s Mišel i dao joj je ultimatum da odabere sektu ili njega. Ona je izabrala sektu i tako presudila njihovom braku.

Mišel je napokon napustila sektu godinama kasnije, a ponovo je pronašla ljubav s italijanskim preduzetnikom Tomasom Trusardijem. Venčali su se 2014. godine, a ubro su dobili dve ćerke Sole (8) i Selest (7), ali ovog proleća razvela se i od njega, ali ovaj put nije bio u pitanju kult već kako je navela nepomirljivih razlika. Ipak, nedavno su mediji preneli vest da par razmišlja o pomirenju.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

1 / 10 Foto: Printscreen/instagram/therealhunzigram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs