sekta joj uništila deo života

IMALA JE ŽIVOT O KOJEM MNOGI MAŠTAJU, A ONDA JE UPALA U RALJE SEKTE: "Terali su me da razgovaram s mrtvacima"

Slavnoj voditeljki Mišel Hunciker sekta je uništila život, a o mračnim tajnama pripadnika sekte javno je progovorila.

Vip priča
21:22h Autor:
IMALA JE ŽIVOT O KOJEM MNOGI MAŠTAJU, A ONDA JE UPALA U RALJE SEKTE: "Terali su me da razgovaram s mrtvacima"
Slavnoj voditeljki sekta je uništila život, Foto: Profimedia

Mišel Hunciker je prva supruga čuvenog Erosa Ramancotija, dok je u žižu javnosti dospela nakon što je progovorila o tome kako je dospela u kandže sekte.

Naime, Mišel je u sektu "Ratnici svetlosti" upala još kao mlada, a o svemu što je prošla je progovorila tek nedavno kada je otkrila više detalja.

Mišel Hunciker
Mišel Huncikerfoto: Profimedia

"Priča zvuči nesuvislo: Isus Hrist je imao sestru koja se zaljubila u rimskog vojnika, izdala svog brata i otišla sa vojnikom u Rim. Ali Rimljani nisu hteli ni da čuju za nju, pa je živela u siromaštvu i bedi. Bila je to kazna za izdaju. Ta sestra sam bila ja. Verovala sam da je to u prošlom životu i da tu krivicu nosim na svojim grudima", rekla je Huncikerova.

Mišel je u intervjuu za nemački "Stern" otkrila da su je pripadnici sekre ubedili da je u prošlom životu bila supruga SS-ovca i da nije sprečila njegove zločine. Godinama je bila veganka, verovala je da se čak i pica pravi od "demonskih" sastojaka.

Mišel Hunciker
Mišel Huncikerfoto: Profimedia

Godinama nije imala seksualne odnose, a četiri godine nije komunicirala sa majkom i prijateljima. Članovi sekte uništili su joj brak sa Ramacotijem i uzeli joj mnogo novca.

Dok je imala 20 godina, Mišel je imala sve ono o čemu devojke sanjaju. Bila je poznata manekenka, upoznala slavnog muzičara, dobila sa njim ćerkicu, a potom su se i venčali.

Mišel Hunciker
Mišel Huncikerfoto: Profimedia

Međutim, česta razdvojenost zbog njegove muzičke karijere uzela je danak, a kada joj je od stresa počela da opada kosa, pronašla je terapeutkinju koja joj je u početku bila prijateljica. Mišel tada još uvek nije bila svesna da se radi o sekti - "Ratnicima svetlosti", čije se verovanje temelji na prošlim životima i prizivanju mrtvih.

Mišel Hunciker i Eros Ramancoti
Mišel Hunciker i Eros Ramancotifoto: Profimedia

"Rekla mi je da moram da se odvojim od ljudi koji me ne vole i koji će mi nauditi", rekla je Mišel.

Mišel se od posledica koje sekta na nju ostavila oporavljala dugi niz godina, a tek 2006. godine vratila se normalnom načinu života.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs