prave dame!

SVE ADOKATICE DONALDA TRAMPA SU PRAVE LEPOTICE: Izgledaju kao boginje, nijedan spor ne gube, a koštaju PAPRENO

Sve advokatice Donalda Trampa prelepo izgledaju, retko ko može od muškaraca da im izađe na crtu po znanju i sposobnosti!

Vip priča
08:24h Autor:
SVE ADOKATICE DONALDA TRAMPA SU PRAVE LEPOTICE: Izgledaju kao boginje, nijedan spor ne gube, a koštaju PAPRENO
Sve advokatice Donalda Trampa prelepo izgledaju, Foto: Profimedia

Nekadašnji američki predsednik Donald Tramp važi za veoma specifičnu osobu, baš zbog toga sastavni deo života postala su mu suđenja, razni sporovi, pravni problemi, koji su postali još veći otkako nije na visokoj političkoj poziciji. Baš iz tog razloga je oko njega uvek tim najboljih advokata. Međutim, pet dama se posebno istaklo, ne samo po prelepom izgledu, već i po činjenici da retko kada izgube spor.

Naime, ove advokatice su bile i na poziciji tužiteljki, a branile su brojne poznate ličnosti. Trenutno zastupaju najviše Trampa, koji je umešan u razne sporove koji se tiču izbora 2020. godine.

Upoznajte ove neverovatne pripadnice lepšeg pola!

Donald Tramp
foto: Profimedia

Džena Lin Elis

U početku je bila velika kritičarka Donalda Trampa i njeogivh pristali. Ali, sve se promenio 2016. godine, kada je postao republikanski kandidat za predsednika. Tada je bila ne samo deo njegovog tima, nego je i učestvovala od novembra 2020. do januara 2021. godine u svim akcijama za poništenje pobede Džona Bajdena.

Elis je nekada bila zamenica okružnog tužioca u okrugu Veld, Kolorado i docentkinja pravnih studija na Kolorado hrišćanskom univerzitetu. Kao privatna advokatica, vodila je parnice na državnim sudovima. Objavila je i knjigu 2015. godine u kojoj tvrdi ustav Sjedinjenih Država može tumačiti samo u skladu sa Biblijom.

Donald Tramp
foto: Profimedia

Džena se od 2018. godine predstavljala kao „advokatica za ustavno pravo“. Sa druge strane, Njujork tajms je istakao da na osnovu njene biografije ona ne poseduje takvu stručnost, a „The Wall Street Journal“ je naglasio da nije imala iskstvo ni u jednom federalnom slučaju. Njeno bogatstvo se procenjuje na oko 1,5 miliona dolara.

Donald Tramp
foto: Profimedia

Lindzi Haligan

Fokusinrana je na sudske sporove u vezi sa brojnim zahtevima za poplave, požare prevare, vandalizam i krađu stambenih i poslovnih objekata. Lindži je bila i jedna od retkih advokatica koje su bile na Trampovom imanju tokom pretresa FBI u okviru istrage. Ima veoma važnu ulogu lokalne savetnice.

Donald Tramp
foto: Profimedia

Diplomirala je politiku i novinarstvo, bila je na listi dekana svih osam semestara i univerzitetski koordinator. Osnovne studije na Pravnom fakultetu u Majami završila je za dve i po godine. Na njenom bankovnom računu ima oko milion dolara.

Kristina Bob

I Kristina je bila na licu mesta tokom FBI pretrage, tokom kojeg je bila veza između agenata i Trampovog šireg pravnog timom tokom devetočasovne racije. U medijima je isticala da je deo tima bivšeg američkog predsednika, ali ga nikada nije zastupala na sudu.

Novinarka Bob bila je umešana u više njegovih pravnih i političkih bitaka, uključujući napore da se ospori rezultati izbora 2020.

Alina Haba

Istaknuta je portparolka Trampa i njegovog pravnog tima. Hlavna je gošća svih emisjija na televizijama koje podržavaju Donalda, govoreći o aktuelnim sporovima u njegovu korist. Gostuje u medijskim kućama koje su naklonjene Trampu da bi se protivila istragama sa kojima se njen klijent suočava.

Donald Tramp
foto: Profimedia

Ona je u nedavnim intervjuima rekla da Tramp često prima goste baš u kancelariji gde su istražitelji FBI-ja pronašli visoko poverljiva dokumenta. Takođe je otkrila u parnici u Njujorku da je pretražila Trampov rizort Mar-a-Lago u potrazi za dokumentima u vezi sa tom tužbom, samo nekoliko dana pre nego što je Ministarstvo pravde izdalo sudski poziv za pretres.

Haba zastupa Trampa protiv Džejmsove istrage o poslovnoj praksi Trampove organizacije, a njena advokatska firma je samo u julu primila pola milona dolara od bivšeh prvog čoveka Amerike.

Donald Tramp
foto: Profimedia

Dženifer Litl

Dženifer zastupa zvaničnike, javne ličnosti, rukovodioce i pojedince sa dubljim džepom. „James Magazine“ ju je uvrstio na svoju listu „Najuticajnijih političkih advokata“. Provela je celu svoju karijeru kao tužiteljka u sudnici, a sada radi kao privatna advokatica.

Pažnju nacionalnih medija privukla je sada več čuvenom izjavom: „Moj najbolji rad je onaj za koji nikada nećete čuti.“

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs