URNEBESNA FRIZURA RUSKE POLITIČARKE O KOJOJ SVI PRIČAJU: Izgleda kao da nosi PERIKU, a sada je ona rešila misteriju

Frizura ruske političarke Valentine Petrenko postala je glavna tema na društvenim mrežama, a mnogi se pitaju kako je održava

Celebrities
15:27h Autor:
URNEBESNA FRIZURA RUSKE POLITIČARKE O KOJOJ SVI PRIČAJU: Izgleda kao da nosi PERIKU, a sada je ona rešila misteriju
Ruska političarka Valentina ima najluđu frizuru na svetu, Foto: Profimedia

Svetski mediji raspisali su se o frizuri ruske političarke Valentine Petrenko, a kako i ne bi kada je sve samo ne klasična.

Društvene mreže su preplavljene komentarima na račun njene kose, a mnogi su se složili da ih najviše podseća na Mardž Simpson iz popularne animirane serije "Simpsonovi".

Diskusija o najmoćnijoj frizuri Rusije se povela i u medijima, pa je mnoge zanimalo kako Valentina uspeva da održava ovakav stajling.

Kada su je pre četiri godine u jednom intervjuu pitali o frizuri, rekla je: "Umorna sam od odgovaranja na to pitanje. Kosa mi je kovrdžava, i podižem je ukosnicama, to je sve."

Valentina Petrenko glavna je tema medija zbog svoje frizure
Valentina Petrenko glavna je tema medija zbog svoje frizurefoto: Profimedia

Demantovala je glasine da nosi periku i kaže da je njena kosa po prirodno kovrdžava i nestašna, a da samim tim i nema previše izbora kada je frizura u pitanju.

Kaže da svoju kosu sama oblikuje, a koliko vremena joj je za to potrebno nije želela da otkriva. Istu frizuru nosi već decenijama i reklo bi se da od nje ne želi da odustane.

Valentina Petrenko decenijama nosi istu frizuru
Valentina Petrenko decenijama nosi istu frizurufoto: Profimedia

Zbog njenoj nesvakidašnjeg izgleda mnogi njenu karijeru stavljaju u drugi plan, a ona je i više nego ismpresivna. Šezdesetsedmogodišnja Valentina je bila u ruskom Odboru za socijalnu politiku.

Rođena je u Kazahstanu, tečno govori ruski, poljski, engleski i španski. Diplomirala je na Rostovskom pedagoškom državnom institutu, a završila je i doktorske studije.

Valentina je svojevremeno pomogla u pregovorima o oslobađanju dece koja su držana kao taoci, zbog čega je 1993. godine odlikovana Ordenom za hrabrost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs