LJUBAVNA PRIČA KOJA KRIJE VELIKU TAJNU

ŽENA KOJA JE OBELEŽILA POLITIČKU ISTORIJU: "Čelična lejdi" ljubavne partnere ostavljala je na NEVEROVATAN način

Političarka Margaret Tačer ima veoma zanimljivu ljubavnu priču, koja krije neverovatnu tajnu.

Vip priča
Autor:
ŽENA KOJA JE OBELEŽILA POLITIČKU ISTORIJU: "Čelična lejdi" ljubavne partnere ostavljala je na NEVEROVATAN način
Margaret Tačer, Foto: Profimedia

Na današnji dan 1925. godine rođena je Margaret Tačer, jedna od najmoćnijih političarki u britanskoj istorijij. O karijeri "čelične lejdi", kako su je svojevremeno nazivali, zna se sve, ali zato je njen privatni život oduvek bio u senci.

Margaret je 1979. godine imenovana za premijerku, a u to vreme uveliko je bila u braku sa Denisom Tačerom. Njih dvoje su uplovili u bračne vode 1951. godine, a kruna njihovog braka jesu njihova deca, blizanci Mark i Kerol.

Margaret i Denis Tačer
Margaret i Denis Tačerfoto: Profimedia

Tokom političke karijere koju je gradila, Margaret je imala Denisovu bezuslovnu podršku, dok je sebe nazivao suprugom iz senke. Nije voleo da se eksponira u javnosti, te je u velikoj meri izbegavao pojavljivanje u medijima.

U trenurku njihovog poznanstva, Margaret je završavala ljubavnu vezu sa jednim farmerom, dok je Denis je iza sebe imao jedan brak.

Margaret i Denis Tačer
Margaret i Denis Tačerfoto: Profimedia

Zanimljivo je i da je Margaret svog tadašnjeg dečka, farmera Vilijama Kulena odlučila da prepusti svojoj sestri Mjurel.

Margaret Tačer
Margaret Tačerfoto: Profimedia

"Juče sam išla u bioskop s njim i počela da ga pripremam za upoznavanje s tobom. Pokazala sam mu našu zajedničku sliku i rekao je da nas jedva razlikuje tako da mislim da me lako možeš zameniti", pisala je Margaret u pismu Mjurel.

Međutim, Vilijam je bio uporan, te nije odustajao od svoje ljubavi prema Margaret koju je obasipao pažnjom i skupim poklonima. Jednom prilikom poklonio joj je skupi parfem i zanimljivu torbu na kojoj su bili ugravirani njeni inicijali.

Margaret nije mogla da ga ostavi u tim trenucima, te je to saopštila sestri. "Ipak ću još malo morati da budem s Vilijamom.", napisala je ona u pismu.

Uprkos činjenici da nije završila svoj odnos sa Vilijamom, Margaret je otišla na svoj prvi sastanak sa Denisom Tačerom, te priznala da joj u početku nije bio privlačan, ali da je shvatila da je baš on pravi čovek za nju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs