skandalozno

ISPLIVAO KOMPROMITUJUĆI SNIMAK FINSKE PREMIJERKE: Optužena da se drogira - "Nisam znala da će biti objavljeno"

Finska premijerka, Sana Marin našla se u centru skandala nakon snimka koji je isplivao, a na kojem se vidi kako premijerka razuzdano pleše.

Zanimljivosti
21:54h Autor:
ISPLIVAO KOMPROMITUJUĆI SNIMAK FINSKE PREMIJERKE: Optužena da se drogira - "Nisam znala da će biti objavljeno"
Foto: Profimedia

Finska premijerka Sana Marin važi za nekoga ko ruši sve tabue. Premijerka se nikako ne uklapa u tradicionalna uverenja, te svojim stajlnigom i ponašanjem često privlači pažnju.

Ovog puta, isplivao je snimak na kojem se vidi kako se Sana provodi u vrlo opuštenom izdanju. Društvo su joj pravili, poslanik Ilmari Nurminen i voditeljka Tini Vikstra.

Sana Marin
foto: Profimedia

Ono što je zanimljivo jeste da se u pozadini čulo pominjanje kokaina, kao prenosi portal "Politico".

Na snimku se takođe vidi da se u njenom društvu konzumirao alkohol, dok njeno razuzdano igranje neodoljivo podseća na striptiz ples, te mnogi smatraju da ovakvo ponašanje ne dolikuje jednoj premijerki.

Finski poslanik Miko Kerna, pozvao je finsku premijerku da se podvrgne testu na drogu, te da javno objavi rezultate. "Narodu je dozvoljeno da očekuje to od svog premijera", tvitovao je.

Sana Marin
foto: Profimedia

Na konferenciji za štampu, premijerka je demantovala optužbe da je koristila narkotike, te istakla da nema šta da krije.

"Igrala sam, pevala, slavila, radila legalne stvari", rekla je ona.

"Verovala sam da, pošto su video snimci privatni i napravljeni na privatnom događaju, neće biti objavljeni", dodala je premijerka.

Njeno ponašanje mnogima je neshvatljivo, dok drugi misle da ima pravo da se provodi i živi opuštenim životom, kao i drugi ljudi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs