"DA LI SU SE UOPŠTE POGLEDALI U OGLEDALO": Viktorija sređena kao za svadbu, a Dejvid kao da je pošao na pijacu

Dejvid i Viktorija Bekam pojavili su se obučeni u plavo, ali veći modni nesklad do sada nije viđen

Moda
12:50h Autor:
"DA LI SU SE UOPŠTE POGLEDALI U OGLEDALO": Viktorija sređena kao za svadbu, a Dejvid kao da je pošao na pijacu
Foto: Profimedia

Paparaci budno prate svaki korak Viktorije Bekam (48) koja ovih dana boravi u Njujorku, a društvo joj pravi suprug Dejvid Bekam. Par je viđen ispred jednog njujorškog hotela dok su izlazili iz automobila.

Viktorija se pojavila obučena u svilenkastu dugu, svečanu haljinu sa čizmama ukrašenim kristalima, dok je Dejvid za ovu priliku obukao teksas od glave do pete.

"Kao da se nisu pogledali u ogledalo," "Žive li oni u istoj kući?", komentari su ispod najnovije fotografije para Bekam.

1 / 5 Foto: Profimedia

Naime, Nikola je podigla pravu buru kada je dala intervju u kojem je optužila svekrvu da nije želela da joj dizajnira venčanicu, a pri tome je javila da venčanica neće biti gotova samo par meseci pred venčanje. Zbog toga je mlada morala da se snalazi, dok je Viktorija na svadbu došla obučena u svoju kreaciju.

Nagađanja da porodica Bekam trpi zbog hirovite Nikole Pelc podgrejana su usled toga jer par nije prisustvovao porodičnim okupljanjima.

Međutim, nakon što je Dejvid odlučio da "lupi šakom o sto" i kada je naredio sinu da dođe na reviju Viktorije Bekam u Pariz, strasti su se malo smirile.

Sada vlada samo zatišje na relaciji Viktorija - Nikol, a obožavaoci sa nestrpljenjem očekuju nastavak ove "drame".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs