bizarno

SLAVNE LIČNOSTI KOJE SU IMALE NEŠTO VIŠE SA ČLANOVIMA SVOJE PORODICE: "Bio bih njom da mi nije ćerka, ima PRELEPO TELO"

Poznate ličnosti svojim bizarnim skonostima često bodu oči javnosti. Ovo je spisak onih koji su imali nešto više sa članovima svoje porodice, a što se može nazvati incestom.

Zanimljivosti
09:59h Autor:
SLAVNE LIČNOSTI KOJE SU IMALE NEŠTO VIŠE SA ČLANOVIMA SVOJE PORODICE: "Bio bih njom da mi nije ćerka, ima PRELEPO TELO"
Poznati koji su imali nešto više sa članovima svoje porodice, Foto: Profimedia

Slvane ličnosti često imaju svoje stavove koje propagiraju javnosti, zbog kojih neretko dolaze u nezgodan položaj. Ono što je "običnom" čoveku izopačeno i neprihvatljivo, većini poznatih ličnosti je normalno.

Neretko su u žiži javnosti zbog svog odnosa sa bližnjima. Naime, neki su prilično slobodni kad se radi o izražavanju naklonosti prema svojim najbližima, pa se tako, na primer Dejvid Bekam često nađe na udaru javnosti jer svoju decu ljubi u usta.

Dejvid Bekam, Viktorija Bekam, Harper Bekam
foto: Profimedia

Bekam nije jedini koji gaji ovakve sklonosti, ima dosta njih koji mogu da mu pariraju.

Anđelina Džoli i Džejms Hejven

Anđelina Džoli i Džejms Hejven
foto: Profimedia

Na jednoj dodeli Oskara Anđelina Džoli našla se u centru pažnje kada je strastveno poljubila svog brata Džejmsa Hejvena. Da stvar bude još uvrnutija, glumica je u govoru rekla da je "tako zaljubljena" u njega. Džejms je jednom prilikom izjavio da je ne može da pronađe devojku upravo zbog Anđeline.

Džejms Hejven, Anđelina Džoli
foto: Profimedia

"Ja sam perfekcionista. Osim toga, toliko sam blizak s Endži da imam osećaj da već postoji savršena žena u mom životu i nekom drugom je teško da dostigne taj nivo", rekao je on.

Vremenom, njih dvoje su počeli manje da pokazuju nežnosti u javnosti, kako bi zaustavili glasine koje su počele da se šire i njihovim incestuoznim potezima.

Vudi Alen i Sun Ji Previn

Sun Ji, Vudi Alen
foto: Profimedia

Vudi Alen šokirao je javnost kada je ušao u vezu sa 35 godina mlađom Sun-Ji, koju je usvojila njegova devojka Mia Farou.

Iako je on nikad nije zvanično usvojio, smatrao se njenom očinskom figurom. Kad su započeli vezu, izazvali su veliko neodobravanje sebi bliskih ljudi, ali i šire javnosti. Za njih se saznalo kad je Mia Farou kod Alena pronašla obnažene fotografije Sun Ji, a venčali su se šest godina kasnije i još uvek su u braku.

Donald i Ivanka Tramp

Donald Tramp, Ivanka Tramp
foto: Profimedia

Još pre nego što je postao predsednik Donald Tramp davao je bizarne izjave o svojoj ćerki Ivanki.

Jednom prilikom rekao je da Ivanka ima najbolje telo, te da se ne bi protivio da se njegova mezimica slika za Plejboj.

Takođe je na pitanje šta je omiljeno njemu i njoj rekao: "Mislio sam reći seks, ali mogu se setiti i golfa i nekretnina."

Donald Tramp
foto: Profimedia

"Mislim da ona ne bi na to pristala, ali zaista ima lepu figuru. Rekao sam da bih bio s njom u vezi da mi nije ćerka", komentarisao je tada Tramp, a nešto slično ponovio je i u drugoj prilici.

"Da, ona je zaista nešto posebno i uz to je lepotica. Da nisam srećno oženjen i da joj nisam, znate, otac...", rekao je aludirajući da bi zavodio Ivanku.

Stefani Sejmur i njeni sinovi

Stefani Sejmur
foto: Profimedia

Bivši supermodel Stefani Sejmur pokazala se veoma bliskom sa svoja dva sina. Neki bi rekli i prebliskom.

Mnogima su za oko zapele fotografije koje je sa sinovima Piterom i Harijem snimila za Harper's Bazaar, a na kojima pozira odevena u izazovno donje rublje i namešta se u provokativne poze. Stefani Sejmor je sina Harija izgubila u 24. godini života.

Stiven i Liv Tajler

Stiven Tajler, Ejmi En Preston, Čelzi Ana Talariko
foto: Profimedia

Stiven Tajler više puta je snimljen dok se ljubi sa ćerkom u usta, dok je jednom svojom izjavom šokirao javnost.

"Kako otac ne bi osećao privlačnost prema svojoj ćerki, posebnoako je ona stvorena od njega i žene koju je oženio. Osim ako se radi o baš ružnom muškarcu, otac će uvek osećati seksualnu privlačnost prema svojoj ćerki do nekog nivoa", rekao je slavni roker.

Rob Kardašijan i Kim Kardašijan

Kad su ga pitali u koga je bio zaljubljen kad je bio dete, Rob Kardašijan je priznao da su u pitanju bile Dženifer Lopez i njegova starija sestra Kim.

Bobi Kristina i Nik Gordon

Nik Gordon
foto: Beta

Ćerka slavne pevačice Vitni Hjuston, Bobi Kristina otkrila je daje u vezi sa usvojenim sinom svoje majke, Nikom Gordonom, te da nameravaju da se venčaju.

Budući da su njih dvoje odrasli kao brat i sestra, iako nisu u krvnom srodstvu, njihova je veza izazvala negodovanje u porodici. Mnogi su ga i krivili za njenu tragičnu smrt. On je preminuo godinu dana nakon nje, od predoziranja narkoticima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs