PUTINOVA NAVODNA LJUBAVNICA POSLE DUŽE VREMENA U JAVNOSTI: Priča se da s njom ima tajnu porodicu, a evo kako izgleda

Navodna ljubavnica Vladimira Putina posle dužeg vremena se pojavila u javnosti.

Vip priča
08:08h Autor:
PUTINOVA NAVODNA LJUBAVNICA POSLE DUŽE VREMENA U JAVNOSTI: Priča se da s njom ima tajnu porodicu, a evo kako izgleda
Putinova tajna ljubavnica se pojavila u javnosti, Foto: Profimedia

Alina Kabajeva, bivša gimnastičarka i olimpijska šampionka, danas je većini sveta poznata kao navodna ljubavnica Vladimira Putina, predsednika Rusije.

S obzirom na to koliko vešto predsednik Rusije krije svoj život, da li su on i Alina u bilo kakvom ljubavnom odnosu verovatno nikada nećemo saznati, ali činjenica je da brojne informacije i saznanja svedoče u prilog njihovoj dugogodišnjoj romansi.

Alina je navodna Putinova ljubavnica
Alina je navodna Putinova ljubavnica foto: Profimedia

Kabajeva se ne pojavljuje često u javnosti, a prošle godine je to bilo svega desetak puta najčešće na nekim javnim, zvaničnim događajima, a sada je nedavno prisustvovala "Evgeniya" kupu u Omsku u Sibiru i pozirala uz gimnastičarke i osatale članove žirija.

Svako njeno pojavljivanje u javnosti prati se brojnim komentarima, pažljivo se promatra njen izgled i svaki pokret koji bi mogao da nagovesti intrigantne detalje kakvih u pričama o njoj ima mnogo.

Ova 40-godišnjakinja nije želela da razgovara o ratu o Ukrajini, niti je odgovarala ni na kakva pitanja o Putinu, već se obratila isključivo koleginicama gimnastičarkama.

Medijima je bila interesantna i Alinina pojava - već mesecima se spekuliše da su se i ona i Putin podvrgli izvesnim plastičnim operacijama podmlađivanja i zatezanja lica. Iako navodna Putinova ljubavnica poslednjih godina zabrinjava javnost svojim plastičnim izgledom, ovoga puta je stvar vidno drugačija.

Alina Kabajeva
Alina Kabajeva foto: east2west news / WillWest News / Profimedia

Ruskinji su sada jagodice punije, usne veće, a lice joj je kao ispeglano bez ijedne bore iako je u godinama kada je to prosto neminovno.

Inače, moskovskim državnim medijima nije dozvoljeno da pišu o 15-godišnjoj ljubavnoj vezi Aline i Putina, kao ni o dvoje dece koje par navodno ima. Podsetimo, inostrani mediji su u septembru prošle godine izvestili da je gimnastičarka navodn abortirala i to u trenutku kada je bila trudna već više od 20 nedelja, a na Putinovo insistiranje, prenosi "Daily Mail".

Alina Kabajeva i Vladimir Putin
Alina Kabajeva i Vladimir Putin foto: Profimedia

"Kao rezultat toga odnos Putina i Kabajeve se pogoršao. Takođe, posle abortusa je došlo do komplikacija i Kabajeva nije mogla da se pojavljuje u javnosti neko vreme", piše na Telegram kanalu General SVR. Oni tvrde da imaju pouzdanje informacije iz Kremlja, ali nisu pružili nikakve čvrste dokaze za to.

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs