modni dvoboj

PRVE DAME AMERIKE I FRANCUSKE NA SAHRANI KRALJICE ELIZABETE: Obe u crnom od glave do pete, ali jedna je IZDOMINIRALA

Uskoro počinje zvanično sahrana kraljice Elizabete, pa državnici, prijatelji i rodbina polako pristižu u Vestminstersku opatiju.

Moda
11:40h Autor:
PRVE DAME AMERIKE I FRANCUSKE NA SAHRANI KRALJICE ELIZABETE: Obe u crnom od glave do pete, ali jedna je IZDOMINIRALA
Foto: Profimedia

Američki predsednik Džo Bajden i njegova supruga Džil upravo su stigli u opatiju. Doleteli su u London još u subotu.

Kraljicu su upoznali u junu prošle godine u zamku Vindzor gde su uživali u popodnevnem čaju sa monarhom na kraju putovanja u Veliku Britaniju na samit svetskih lidera G7 u Kornvolu.

Kraljica Elizabeta je upoznala svog prvog američkog predsednika Harija S. Trumana davne 1951. godine, a posle njega upoznala je još 13 američkih lidera.

Džo Bajden, Džil Bajden
foto: Profimedia

Predsednik Amerike i njegova supruga Džil uputili su se u Vestmintersku opatiju kako bi prisustvovali poslednjem ispraćaju kraljice Elizabete II.

Džil Bajden, Džo Bajden
foto: Profimedia

Džo Bajden je za ovu priliku obukao svečano odelo, dok je je Džil obukla svečani komplet u crnoj boji sa krupnim dugmadima. Detalj u vidu trake u kosi sa mašnom podigao je ceo stajling kao i stileto cipele od brzšene kože.

Pored Bajdenovih, na svečani događaj ispraćaja kraljice stigli su iz Francuske premijer Emanuel Makron i njegova supruga - Brižit.

Brižit Makron, Emanuel Makron
foto: Profimedia

Emanuel i Brižit su se takođe pojavili elegantno odeveni, on u tamnom odeli, dok je ona obukla crnu haljinu i kaput, a detaljima poput crnih kožnih rukavica, stileto cipela i tokice sa čipkom - podigla stajling na viši nivo kako samo ona to ume.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs