pod lupom javnosti

RAZLOG KOJI JE UZBURKAO ODNOSE IZMEĐU BRAĆE: Njihove reči imaju veliku težinu, a jednu stvar nikako nisu smeli da kažu

Princ Hari i Megan Markl u jednom intervjuu izneli su svoje stavove o kraljevskoj porodici, te ih optužili za rasizam, nakon čega se kraljevska porodica duboko uzrujala.

Celebrities
Autor:
RAZLOG KOJI JE UZBURKAO ODNOSE IZMEĐU BRAĆE: Njihove reči imaju veliku težinu, a jednu stvar nikako nisu smeli da kažu
Princ Hari i Megan Markl izneli su oštre stavove u jednom intervjuu nakon čega su napravili pometnju, Foto: Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa u poslednje vreme su u centru pažnje, nakon niza skandala koji su ih zadesili sa kraljevskom porodicom. Njihove izjave i gestovi oduvek su pod lupom javnosti.

Ovog puta, pokrenuo se novi skandal nakon što su prnic Hari i Megan Markl dali intervju čuvenoj voditeljki Opri Vinfri iznoseći svoje stavove o porodičnim problemima.

Princ Hari i Megan Markl
foto: Profimedia

Njih dvoje u intrvjuu su govorili o napuštanju kraljevske porodice, te iznosili svoje stavove po pitanju iste optužujući ih za rasizam, dok je Megan u jednom trenutku zaplakala

Prema prenošenju Mirora, izvori bliski Palati tvrde kako je intervju "prešao granicu, a princ i princeza od Velsa su uzrujani i ljuti".

Princ Vilijam, Princ Hari
foto: Profimedia

Javnost je dala svoj sud po pitanju celokpune situacije. Dok su ih jedni oštro komentarisali, tvrdeći da ne poštuju protokol i kraljevsku porodicu, drugi su im se divili na hrabrosti i "odstupanju iz šablona".

Budući da je kraljevska porodica bila veoma uzrujana ovakvim potezom, očekuje se da će Hari i Megan rešiti nesuglasice sa princem Vilijamom i Kejt, nastale nakon spornog intervjua.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs