kako vam se dopada?

SAMO JEDNA KRALJICA MOŽE DA IZNESE BARBI PINK BOJU I DA IZGLEDA BESPREKORNO: Ovaj kroj haljine stoji svakoj ženi! (FOTO)

Španska kraljica Leticija važi za oličenje dobrog stila i verna je jednostavnim, svedenim kombinacijama, no s druge strane jedna je od retkih žena u kraljevskim porodicama koja pomera granice stila i usuđuje se da obuče komade koje druge dame ne bi.

Moda
Autor:
SAMO JEDNA KRALJICA MOŽE DA IZNESE BARBI PINK BOJU I DA IZGLEDA BESPREKORNO: Ovaj kroj haljine stoji svakoj ženi! (FOTO)
Foto: Profimedia

Lepa brineta je nedavno sa suprugom Felipeom prisustvovala dodeli nagrada u oblasti lepih umetnosti u gradu Pamplona, a očekivano - sve oči bile su uprte u njeno elegantno, prefinjeno izdanje.

Leticija je izabrala haljinu ženstvenog A kroja i midi dužine, a ovu kreaciju potpisuje brend Moises Nieto i cena joj je oko 350 evra.Na prcvi pogled reč je o sasvim jednostavnom, svakidašnjem modelu, no ono što je ovaj izbor učinilo posebnim jeste upečatljiva boja.

EVA HERCIGOVA (48) ZAPALILA PARIZ: Prelepa plavuša obukla sako i štikle - i to je sve! (FOTO)

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Naime, slavna Špankinja odlučila se na jarku pink boju, koja je veliki trend ovog proleća, ali je vrlo retko izbor plemkinja u Evropi u svetu. Ovu iskričavu nijansu žene sa poslovnim, sofisticiranim stilom uglavnom izbegavaju u strahu da ne ostave neozbiljan utisak, no Leticija je dokazala da uz svedene detalje i pravi kroj i pink može da bude izbor u formalnim prilikama.

ZBOG OVIH DETALJA STAJLING IZGLEDA JEFTINO: Ne postoji ni jedan jedini razlog da obučete ovako nešto! (FOTO)

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Ona je autfit zaokružila salonkama u svetlobež boji, a dopale su nam se i njene minđuše sa roze i zelenim kristalima. Bujnu, dugu kosu je uvila u blage lokne - njenu već prepoznatljivu frizuru.

Šta kažete na ovo njeno izdanje?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs