kako vam se dopada?

NOVA ŽENA MAČKA JE OPRAVDALA SVOJU TITULU:Zoe Kravic u haljini koja je još jedan dokaz da je ona nova MODNA IKONA!(FOTO)

Sinoć je u Njujorku održana premijera filma "Betmen", u kom ćemo gledati Roberta Patinsona i Zoe Kravic u glavnim ulogama, a Zoe je na crvenom tepihu doslovce zaustavila dah okupljenima u neverovatno seksi, senzualnom izdanju.

Moda
21:15h Autor:
NOVA ŽENA MAČKA JE OPRAVDALA SVOJU TITULU:Zoe Kravic u haljini koja je još jedan dokaz da je ona nova MODNA IKONA!(FOTO)
Zoe Kravic, Foto: Profimedia

Glumica je napravila spektakl, iako je njen modni izbor bio sasvim jednostavan, no tajna zavodljivosti i sjajnog utiska krila se u vešto odabranim detaljima.

Zoe je blistala u kreaciji brenda Oskar de la Renta rađenoj po narudžbi, a ova haljina od crnog pliša istakla je njeno vitko, skladno telo i podgrejala strasti zahvaljujući izazovnim modnim momentima.

UDALA SE ZA SULTANA, VLADA MODNIM CARSTVOM: Princeza besprekornog STILA živi život kao iz BAJKE! (FOTO)

Zoe Kravic
foto: Profimedia

Naime, sama toaleta bila je veoma svedenog, klasičnog kroja sa gornjim delom u formi korseta i bez ramena, ali je moderan, seksi pečat svemu dalo pertlanje u predelu dekoltea. koji je sezao gotovo do pupka!

Proslavljena 33-godišnjakinja sasvim očito nije nosila grudnjak, ali opet je utisak bio daleko od jeftinog ili vulgarnog. Zanimljivo je da su haljinu krasile korpe na grudima koje je trebalo da oponašaju glavu mačke, a sve kako bi se zapravo aludiralo na Zoin lik Žene mačke u filmu.

Glumica je izdanje zakružila klaisčnim crnim salonkama, diskretnim, dijamantskim minđušama i fenomenalnim mejkapom i frizurom.

Inače, Zoe je otkrila nedavno da je njen lik u ovoj verziji Betmena zapravo biseksualan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs