PRELEPA!

ONA JE SINONIM ZA NEGOVAN I LEP IZGLED: Bruk Šilds (56) u haljini koja otkriva obline i ističe ženstvenost! (FOTO)

Glumicu iz naslova upoznali smo još kao tinejdžerku u filmu Plava laguna, i tada nas je osvojila na duge staze. Stoga, ne čudi činjenica da je mnogim ženama uzor u pogledu oblačenja, kome doprinose nesvakidašnja lepota i šarm.

Star look
Autor:
ONA JE SINONIM ZA NEGOVAN I LEP IZGLED: Bruk Šilds (56) u haljini koja otkriva obline i ističe ženstvenost! (FOTO)
Bruk Šilds, Foto: Profimedia

Mi ćemo vam u narednim minutima još jednom dati potvrdu ove teze, tako što ćete videti kako je izgledala u najnovijem pojavljivanju.

Možda u poslednje vreme nismo imali priliku često da je vidimo u medijima, ali došao je trenutak da ponovo zablista. Ova dama, koja se oprobala ne samo u glumi, već i u snimanju reklama i modelingu, u svojoj 56. godini sinonim je za negovan i lep izgled.

SVE VENČANICE PARIS HILTON: Ovakvu raskoš još niste videli! (FOTO)

Bruk Šilds
foto: Profimedia

Povod za izlazak bilo je uručivanje nagrade magazina Glamour naj ženi godine, koje je upriličeno u Njujorku. Za ovu priliku Bruk Šilds nije štedela na detaljima, pa je njena midi haljina bila ukrašena perjem i šljokicama, koje su pratili kroj bez bretela i duboki šlic. Možda vam ovaj opis zvuči previše, ali model je bio na visini zadatka, tako da je sve opravdano. Suvišno je govoriti da je zasenila sve prisutne…

Ovde nije kraj našoj modnoj priči, jer je glumica ponela i bisernu ogrlicu, koja je samo naglasila sjaj u njenim očima.

Da li se i vama dopada ovo izdanje?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs