Savršeno

Šta je neophodno za savršen poslovni stajling: Ovo su nezaobilazni komadi garderobe koji treba da imate!

Svakoj dami je cilj da zablista na poslu i pokaže se u najboljem svetlu

Lepi & Zdravi
Autor:
Šta je neophodno za savršen poslovni stajling: Ovo su nezaobilazni komadi garderobe koji treba da imate!
Foto: Profimedia

Najbolji saveznik u ostvarivanju svih ciljeva, poslovnih i privatnih, jeste samopouzdanje, a njega ćete lakše izgraditi ukoliko imate dobar odabir garderobe. Najsamouverenije smo kada se osećamo lepo u svojoj koži, a da bismo se tako osećale, potrebno je da nosimo ono što nam prija. Pogledajte sjajne predloge koji će vam omogućiti da izvučete ono najbolje iz sebe!

Bluza sa falticama je odličan saveznik u svakodnevnim odevnim kombinacijama. Veoma dobro i lagano se uklapa sa džinsom i drugim predstavnicima casual fazona, ali isto tako i sa poslovnim komadima kao što su cigaret pantalone ili suknje. Bež boja je must have u svakom trenutku, jer predstavlja odličan temelj za nadogradnju. Možete je poručiti OVDE po sniženoj ceni od samo 1.690 rsd pozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Mala crna haljina jednostavno je neophodan komad u svakom ormaru, jer predstavlja onaj komad koji možete ukklapati i kombinovati na milion načina, nositi u svim mogućim prilikama i svim godišnjim dobima. Ono što izdvaja ovaj model male crne haljine su naglašena ramena i to je čini veoma zanimljivom kada se nosi samostalno. Možete je naručiti OVDE po ceni od 2.990 rsd ili pozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Blejzer sa diskretnim volanima je fantastičan komad u svim prilikama, na svim mestima i u svim godišnjim dobima. Odlično ukrojen i savršeno praktičan, daće vašem izgledu notu finoće i otmenosti, u kojoj god situaciji da se nalazite. Možerte ga naručiti OVDE po fantastičnoj ceni od 2.790 rsd ili pozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

* Celokupan asortiman možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs