Moderne heroine: Savršena letnja kombinacija Džidži Hadid ističe struk i mladalački duh

Najbolje prijateljice Džidži Hadid i Blejk Lajvli, došle su da podrže Lajvlinog supruga na premijeri filma. Džidži je izgleda fenomenalno u kombinaciji koja ističe struk i mladalački izgled.

Moda
Moderne heroine: Savršena letnja kombinacija Džidži Hadid ističe struk i mladalački duh
Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumica Blejk Lajvli i model Džidži Hadid, kao moderne heroine, pojavile su se na njujorškoj premijeri filma "Dedpul i Vulverin" u izdanjima koja su podsećala na glavne likove filma- Dedpula i Vulverina.

Supruga Rajana Rejnoldsa(Dedpula), glamurozna i savršena Blejk Lajvli, prošetala je crvenim tepihom u fatalnoj verziji Dedpulovog crvenog kostima, sa notom seksipila. Kosa joj je bila skupljena u super-visoki poni, dok je ostatak ansambla bio naglašen bronzerom i šarmantnom senkom za oči.

Džidži Hadid
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pored Lajvli se našla i njena najbolja prijateljica, manekenka Džidži Hadid. Supermanekenka je nosila gornji deo i suknju senf žute boje brenda Mju Mju, jasno kanališući kolegu Hjua Džekmena(Vulverina) u filmu. Što se tiče njenog beauty izdanja, ona je izabrala da u potpunosti kanališe superheroja Vulverina, odabravši da joj kosa sa strane izgleda neuredno.

Kombinacija Džidži Hadid predstavlja pravi ideal leta, ističući buntovni mladalački duh i njenu figuru.

Džidži Hadid
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Hadid je temu svela i na svoj manikir, koji je bio crn sa odsjajem i sa crtama u stilu Vulverina.

Možda ne bi bilo loše da vas vaš omiljeni superheroj inspiriše oko odabira sledeće kombinacije. Neka ovo bude trenutak kada ćete vašeg omiljenog Zelenog Fenjera otelotvoriti kroz zelenu haljinu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs