Ne posustaje ni sa 83: Legendarna glumica ruši sve pred sobom i zaista dokazuje da su godine samo broj za dobar izgled

Kada se oskarovka pojavila na ulicama Njujorka, sve je stalo zbog njenog savršenog izgleda koji dokazuje da su godine zaista samo broj.

Moda
Ne posustaje ni sa 83: Legendarna glumica ruši sve pred sobom i zaista dokazuje da su godine samo broj za dobar izgled
Foto: Jason Howard / INSTAR Images / Profimedia

Oskarovka Fej Danavej, viđena je na ulicama Njujorka u besprekornom izdanju, dokazujući ponovo dA je prava ikona stila i da ne posustaje kada je elegancija u pitanju, čak ni sa 83 godine!

Uoči premijere njenog dokumentarnog filma sa jednostavnim naslovom "Fej, glumica je nosila crno odelo i belu košulju sa zlatnim detaljem na kragni. Za izgled vredan svake pažnje, vodite računa o sitnim detaljima. Fej je, poznajući dobro pravila lepog oblačenja, ponela biserne minđuše.

Fej Danavej
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ono što je posebno istaklo, bile su kežual bele patike koje odlučila da ponese sa crnim odelom i tako održi stil ležerne elegancije. Njena prepoznatljiva plava kosa bila je sređena u meke lokne.

Fej je od smaog početka bila dosledna svom stilu i oduvek je volela da ističe damske komade koje je maestralno uspela da iznese, a i ti komadi su joj savršeno služili svaki put.

Fej Danavej
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čak i sa 83 godine ona ruši sve norme i poglede na žene tih godina, što je velika inspiracija i oličenje čvrstog pogleda na stil i način života.

U svom dokumentarcu, Fej govori o svom životu, fokusirajući se na lične probleme koje je prevazišla. Govoriće i o svojoj borbi sa problemima mentalnog zdravlja i bipolarnim poremećajem, o njenoj porodičnoj istoriji i kako je intenzitet likova uticao na to ko je ona danas.

Fej Danavej
foto: Jason Howard / INSTAR Images / Profimedia

U nastavku pogledajte trejler za njen dokumentarac:

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs