Najprljavije i najduže suđenje bivšeg holivudskog para se nastavlja: Glumica sada optužuje filmsku zvezdu za ucenu

Anđelina Žoli tvrdi da bivši muž Bret Pit želi da je ućutka, da li će se njihov razvod ikada završiti?

Celebrities
22:51h
Najprljavije i najduže suđenje bivšeg holivudskog para se nastavlja: Glumica sada optužuje filmsku zvezdu za ucenu
Foto: Profimedia/editorial images

Anđelina Džoli ponovo je optužila bivšeg supruga Breda Pita u jeku njihovog suđenja, koje traje već godinama.

U sudskim dokumentima od ovog jula, advokati glumice tvrde da Pit insistira na tome da Džolijeva potpiše ugovor o poverljivosti podataka, prenosi People, koji će sadržati navode o zlostavljanju od strane Breda Pita.

Pravni tim Džolijeve dao je argumente za podržavanje predloga kojim se glumac primorava da otkrije informacije, što su Pitovi advokati nazvali "nametljivim".

Bred Pit
foto: Profimedia

Par, koji je u braku bio od 2014. do 2019. godine, i imaju šestoro dece, spori se oko francuske vinarije, Château Miraval, koju su zajedno posedovali, 2022. godine je glumac tužio bivšu jer je prodala svoj deo, tvrdeći da je prekršila dogovor da niko ne može da proda svoj deo bez odobrenja onog drugog.

U poslednjim sudskim dokumentima, advokati Džolijeve naveli su da glumica nije "imala zlu nameru da povredi Pita", kada je prodala svoj deo Miravala 2021. godine.

Francuska, Šato Miraval
foto: Reuters

Umesto toga, navodi se da je Pit taj koji je odbio da kupi njen deo dok ne dobije svoj novi i prošireni ugovor o poverljivosti podataka, s dodatih 8,5 miliona dolara, s ciljem da obezbede njeno ćutanje o zlostavljanju i prikrivanju istog.

Par se, podsetimo, naglo razišao u septembru 2016. godine, nakon "groznog avionskog leta", kada je Bred, navodno bio nasilan prema njoj i deci.

U dokumentima se navodi da je nasilje počelo mnogo pre tog puta, ali da je bilo usmereno samo prema glumici. Ipak, navodno je tada prvi put bio nasilan i prema deci. Džolijeva ga je momentalno ostavila tada.

Anđelina Džoli, Šajlo Džoli Pit
foto: Profimedia

Oni su se borili i oko starateljstva nad decom, a polovina njih sada su već punoletni: Medoks ima 22, Paks 20, Zahara 19, Šajlo 19, a blizanci Noks i Vivijen sada imaju po 16 godina.

Prošlog meseca, Šajlo, prva biološka ćerka Breda Pita, pokrenula je postupak da odbaci prezime Pit, što je, po navodima njenog advokata, rezultat "bolnih događaja iz njenog života.

Stil / Glossy

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs