Šta je Bred Pit uradio deci tako strašno pa se oni odriču njegovog imena? Detalji koji su šokirali javnost

Šestoro dece Bred Pita i Anđeline Džoli jedno po jedno - odriču se imena svog oca onaj momenat kako napune 18. godina. Šta im je to uradio slavni otac?

Porodica
10:44h Autor:
Šta je Bred Pit uradio deci tako strašno pa se oni odriču njegovog imena? Detalji koji su šokirali javnost
Foto: Profimedia

Šajlo Džoli Pit ne želi više da nosi prezime svog slavnog oca Bred Pita, pa je zvanično odacila njegovo prezime onaj momenat kako je napunila 18. godina.

Pre nje to je uradila Vivijen (koja još zvanično ne može da promeni prezime jer nije punoletna, ali je to uradila nezvanično), a potom i Paks i Medoks.

"Bred nema nikakav kontakt sa decom. Ne zove ih i ne javljaju mu se. On je trenutno veoma zauzet snimanjem filmova," navodi neimenovan izvor za strane medije.

Ali šta je to uradio Bred Pit pa deca ne žele da nose njegovo prezime?

Bred Pit
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kada je 2016. godine Anđelina podnela zahteva za razvod, svet je mogao da dobije uvod da njihov brak i nije bio baš bajkovit. Incident koji je pokrenuo lavinu desio se na letu iz Francuske za Kaliforniju kada je Bred rekao da su deca razmažena te da treba da se dovedu u red.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Na tom letu je navodno "jedno dete gušio, a drugo udario u lice. Zatim je Anđelinu zgrabio za glavu i protresao je". Posle ovog Anđelina nije časila časa, prijavila je glumca za zlostavljanje, te navela kako on ima problema sa alkoholom.

Istina je da je Bred nakon toga završio na odvikavanju od alkohola pa ga nije bilo u javnosti jedan određen period. Takođe je istina da Bred Pit ima najbolji krizni menadžment oko sebe i ljude koji znaju šta rade pa se iz čitavog spora izvukao bez posledica.

Bred Pit
foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njegova karijera nije trpela, štaviše on se veoma brzo vratio "u sedlo" snimajući hit filmove.

Za to vreme njegova deca su javno izašla sa nih poruka njemu upućenim gde navode da je sebičan, egocentrik, manijak i zlostavljač.

Kako sa tim objavama nisu nigde stigli, maksimalno su se sjatili oko svoje majke pružajući joj podršku dok su očevo prezime trijumfalno napustili.

Anđelina Džoli, Šajlo Džoli Pit, Zahara Džoli Pit
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs