ništa ne traje večno

Podela porodice i imovine: Bred i Anđelina ponovo na sudu!

Savršenom braku slavnog para Holivuda, Anđeline Žoli i Breda Pita došao je kraj. Dogovor o starateljstvu nad decom ipak nije postignut, stoga će par početkom decembra na sudu morati da razdeli porodicu i stečenu imovinu

Šuška se
Autor:
Podela porodice i imovine: Bred i Anđelina ponovo na sudu!
bred i anđelina, Foto: Reuters

Kraj braka sa sobom nosi i slom osmočlane porodice. Par ima šestoro dece: Medoks (17), Paks (14), Zahara (13), Šilo (12) i desetogodišnjeblizance Vivijan i Noks.

Anđelina i Bred upoznali su se na snimanju filma"Gospodin i gospođa Smit" 2005. a 2014. godine par se venčao u romantičnoj Francuskoj. Bilo je to posebno venčanje, a deca su dala svoj pečat tako što su venčanicu ukrasila svojim crtežima.

Anđelina Džoli dala najbolji savet svojim ćerkama: Saznajte ko ste, šta želite i za šta se borite! (FOTO)

Godinama kasnije, bračnom životu došao je kraj. Proces se odvija iza zatvorenih vrata, ali javnost je upoznata sa par detalja. Anđelina zahteva samostalno starateljstvo nad decom, dok Bred želi da učestvuje i traži deljeno. A kako par nema potpisan predbračni ugovor, na sudu će biti rešavano i pitanje podele imovine.

foto: Profimedia

Par čeka ročište najavljeno za 4. decembar, prenosi Dejli mejl. Anđelina je sa sinom Medoksom i Paksom viđena u Seulu u Koreji, gde su u poseti univerziteta. Za to vreme Bred Pit je na snimanju novog filma Kventina Tarantina "Nekada davno u Holivudu"...

Bred Pit (54) je i dalje jedan od najpoželjnijih muškaraca: Nove fotografije su dokaz! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs