pogledajte

Bred Pit (54) je i dalje jedan od najpoželjnijih muškaraca: Nove fotografije su dokaz! (FOTO)

Poslednjih meseci život ga nije mazio. Preživeo je pravi ljubavni brodolom, a Anđelina je nemilosrdna u borbi za starateljstvo nad decom. Problemi u životu glumca bili su se odrazili i na njegov izgled, ali kamere su ga ulovile na setu filma "Bilo jednom u Hollywoodu". Po slikama sudeći, samački život ipak mu godi

Vip roditelji
10:09h Autor:
Bred Pit (54) je i dalje jedan od najpoželjnijih muškaraca: Nove fotografije su dokaz! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bred Pit već je pošteno zagazio u šestu deceniju života i ne, više nije frajer nad frajerima kao u filmu 'Troja'. Vreme je ostavilo traga na njegovom izgledu, nešto je drugačiji, ali ništa manje zgodan. Izgled zaigranog holivudskog zavodnika prepustio je mlađima, a on polako ulazi u kategoriju kojom predsedava Džordž Kluni. Kao vino - što stariji, to bolji. Poslednji meseci za Breda nipošto nisu bili lagani. Njegov porodičan život i razvod od Anđeline Džoli dugo su punili naslovne strane tabloida, a dogovori oko starateljstva nad zajedničkom decom još uvijek nisu finalizirani. Teškim danima, čini se, još uvek na nazire se kraj, ali Bred se u međuvremenu vratio poslu. Trenutno u društvu Margo Robi, Dakote Fening, Leonarda di Kaprija i Ala Paćina snima film "Bilo jednom u Hollywoodu". O samoj radnji još uvek nema podataka, ali zna se da je smeštena u 1969. godinu. S obzirom na razdoblje, za očekivati je da tematizira hipi Holivud u punom sjaju.

Dva glavna lika su Rik Dalton (kojeg tumači di Kaprio) i njegov dugogodišnji dvojnik – kaskader Klif But (kojeg igra Bred Pit). Svetlo dana film će ugledati tek krajem jula 2019. godine pa je za velike najave još uvek rano, ali sama lista glumaca nas već raduje.

Ovo je prvi put da se Leo i Bred nalaze u istom filmu, a to zvuči kao pravo ostvarenje ženskih snova. Iako su sve slike sa snimanja fantastične, posebno su nas razveselile one poslednje, snimljene 29. avgusta. Na njima se Bred pojavljuje u belim pantalonama, crnoj majici i plavičastim pramenovima. Istini na volju, plavi pramenovi ne stoje dobro baš svim momcima. Ali Bredu ih opraštamo. Fokus smo ipak odlučili da stavimo na savršeno oblikovane ruke i telo. Nema šta, Bred je i dalje prava bombona!

Bred Pit opet na sudu: Ljudi kojima je pružio humanitarnu pomoć hoće da ga tuže! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs