obavezno pročitajte

Anđelina Džoli dala najbolji savet svojim ćerkama: Saznajte ko ste, šta želite i za šta se borite! (FOTO)

42-godišnja glumica odavno je dala do znanja da njena deca neće biti razmažena, a sada je to potvrdila u velikom intervjuu za Elle, čiju naslovnicu krasi povodom Međunarodnog dana žena, otkrivši kako ih odgaja i šta im priča

Vaše dete & vi
18:02h Autor:
Anđelina Džoli dala najbolji savet svojim ćerkama: Saznajte ko ste, šta želite i za šta se borite! (FOTO)
Anđelina Džoli sa decom, Foto: Profimedia

Otkako se u septembru 2016. godine rastala od svog tadašnjeg supruga Breda Pita, Anđelina Džoli je samohrana majka. Ono zbog čega joj se mnogi dive, činjenica je da uprkos svetskoj slavi, svoju decu odgaja da budu "normalna" i nerazmažena, učeći ih da je uvek važno davati.

Posebno pazi na vaspitanje svojih devojčica, Šajlo, Zahare i Vivijen, a o tome je pičala i u poslednjem intervjuu koji je dala za magazin Elle, čiju naslovnicu krasi povodom Međunarodnog dana žena.

1 / 9 Foto: Profimedia

"Uvek govorim svojim devojčicama: "Ono što vas razlikuje od drugih je činjenica koliko ste i šta spremne da uradite za druge. Svako od nas može da stavi na sebe lepu haljinu i da se našminka, ali ono šta je u vašoj glavi, to će vas definisati", rekla je 42-godišnja glumica i dodala:

"Saznajte ko ste, šta želite i za šta se borite. Isto tako se borite i da drugi imaju pravo izbora. Takav život vredi živeti."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs