IMA SE, MOŽE SE

Roman Abramovič ne žali novac ni na bivše ljubavi: Vila od 80 miliona evra za prelepu Dašu! (FOTO)

Ruski oligarh Roman Abramovič prepisao je ovih dana nekretninu u elitnom delu Njujorka, vrednu neverovatnih 80 miliona evra, svojoj bivšoj supruzi Daši

Vip priča
Autor:
Daša Žukova, Foto: Profimedia

Dok se ne useli u svoj novi dom, Daša Žukova sa sinom i ćerkom, koje je dobila u braku s Romanom Abramovičem, živi u vili nekoliko ulica dalje, koja je u vlasništvu nepoznatog Rusa, a on je tu kuću kupio 2008. godine za 36 miliona evra, ali ne živi u njoj, ni u Americi.

 

'Daša i Roman imaju prijatelja Rusa koji zbog sankcija ne sme da stupi na američko tlo, a koji im je iznajmio svoj dom dok se preuređuje megavila', rekao je izvor blizak bivšim supružnicima.

 

Život u zlatnom kavezu: 11 godina nakon razvoda bivša supruga Romana Abramoviča otvorila dušu! (FOTO)

foto: Profimedia

Za renovaciju je zadužena kompanija Herzog & de Meurom, a izgradiće i bazen. Roman Abramovič tri je kuće, na brojevima 9, 11 i 13, prepisao 14. septembra na svoju bivšu suprugu Dašu Žukovu, a procenjene su na 63 miliona evra. Potom je dodao još jednu, za 14 miliona evra, na broju 15. Uz dozvolu komisije, odlučeno je da se kuće na brojevima 11, 13 i 15 spoje i od njih se napravi megavila.

 

Bivša žena - najisplativije zanimanje: Ove dame su razvodom ubole premiju!

foto: Profimedia

Uz te nekretnine, Abramovič je na Dašu prepisao četvrti sprat zgrade koji se nalazi u 73. Istočnoj ulici, na broju 225, vredan oko 847 hiljada evra, kao i iste vrednosti stan na prvom spratu zgrade na broju 215. Za mesto prebivališta Abramovič je u spisima naveo svoju adresu u Moskvi, a Daša Žukova vilu u kojoj trenutno boravi.

 

Kako je milijarder spasao siroticu iz Sibira: Ovo je stvarna ruska bajka! (FOTO)

foto: Profimedia

Ovi transferi i prepisivanje imovine deo su njihove brakorazvodne parnice. SamRoman Abramovič nedavno je postao državljanin Izraela, nakon što su se pojavili problemi te on nije mogao da produži svoju britansku vizu, uprkos tome što je vlasnik fudbalskog kluba Čelzi.

 

Kako se piše, živeće u svojoj novoj vili u Tel Avivu. Reč je o bivšem hotelu koji je 2015. godine kupio za oko 22 miliona evra od supruga glumice Gal Gadot, Jarona Varsana.

 

Sve ljubavi Romana Abramoviča: Čovek koji će uraditi apsolutno sve da bi bio sa ženom koju voli! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs