Glumac joj došao na kućni prag i odmah proradili leptirići u stomaku: Neverovatna ljubavna priča naše zvezde

Dom Stevana i Une Piale u Valjevu krije tajnu, od njihove ljubavne priče ćete se naježiti

Celebrities
Glumac joj došao na kućni prag i odmah proradili leptirići u stomaku: Neverovatna ljubavna priča naše zvezde
Foto: Printscreen instagram

Dom Stevana i Une Piale u Valjevu je prekrasna kuća sa okućnicom koja je svojevremeno poslužila za snimanje projekta "Šešir profesora Koste Vujića".

Nazire se da je upravo to bio način kako su se blogerka, tačnije prevodilac i glumac upoznali i otpočeli svoju ljubavnu priču.

Ima tome već skoro devet godina, kada se Una uputila u rodno Valjevo, u kome je Stevan snimao.

Leptirići u stomaku bili su prvi pokazatelj da će se među njima dogoditi nešto više, a dramski umetnik kasnije je priznao da mu se supruga Una dopala već na prvi pogled.

Nešto malo pre venčanja dom Stevana i Une Piale postala je garsonjera u potkrovlju na Dorćolu, a posle venčanja i vikendica u Valjevu, gde svakoga leta odlaze.

Posebno im je kućerak nadomak glavnog grada drag otkako imaju dve ćerke Rosu i Katu, koje obožavaju da trčkaraju travom.

Ne kriju Una i Steva da bi uskoro i u srpskoj prestonici nešto slično voleli da imaju jer će simatični ali mali stan uskoro za njih četvoro postati mali.

Ušuškano dvorište tokom leta njihova je oaza mira i njihova mera sreće, gde glumac i blogerka redovno organizuju romantične večeri gde se prisećaju prvog susreta.

Stil / Story

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs