prava dama

DŽESIKA ALBA U 5. DECENIJI IZGLEDA KAO BOGINJA: Zanosno telo održava na sledeći način i ponosno pokazuje NESAVRŠENOSTI

Otkrivamo vam kako Džesika Alba već godinama održava vitku liniju - svaka od nas može da primenju glumičin "plan zdravlja".

Fitnes & Nutricija
16:06h Autor:
DŽESIKA ALBA U 5. DECENIJI IZGLEDA KAO BOGINJA: Zanosno telo održava na sledeći način i ponosno pokazuje NESAVRŠENOSTI
Kako Džesika Alba održava zgodno telo?, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džesika Alba demonstrirala je na delu zašto važi za jednu od najlepših prirodnih glumica na svetu! Trenutno uživa sa suprugom Kešom Vorenom i decom na Havajima, a njena zanosna figura na plaži ostavlja sve bez daha.

Dok se igrala sa mališanima, svaki mišić je dolazio do izražaja, te je blistala u zelenom bikinju brenda "Hunza G" koji košta oko 155 dolara. Mama troje dece gotovo da nije skidala naočare za sunce, a mnogima su zapale za oko brojne narukvice na levoj ruci.

Džesika Alba
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, damama nije promaklo da i holivudska zvezda ima malo celulita, mada se trudi da vodi izuzetno zdrav način života, što pokazuje da nije opterećena izgledom, ali želi da izgleda najbolje što može bez plastičnih operacija.

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Često se mogu čuti opaske da Džesika Alba ne stari, te da je godine uopšte ne dotiči. Ali, glumica ističe da ništa ne dešava magijom, već je sve rezultat napornog treninga i izbalansirane ishrane.

- Vežbanje je to što me pokreće. Zahvaljujući vežbanju moj mozak je produktivniji. Kako starim i nakon što sam postala mama, prioritet mi je da budem zdravija - kaže Džesika.

Kako održava zgodno telo u prirodnu lepotu?

  • Vežba dva do četiri puta nedeljno.

- Potrebno mi je da se znojim. Da trening završim kao da sam upravo istrčala maraton. Toliko mi je potrebna vežba. Osećam se beskorisno ako se ne oznojim i ne umorim do krajnjih granica!

Džesika Alba
foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
  • Pilates joj je omiljen.

- Zahvaljujući pilatesu svaki mišić se pokazao. Nikad nisam ni mogla zamisliti da je pilates tako dobra vežba. Vežbam sa prijateljima i to mi je veoma zabavno - kaže Alba.

  • Rado praktikuje vežbe visokog intenziteta.

- Volim da se krećem, da trčim, da se znojim. Volim da radim čučnjeve, a potom skokove. Nije mi strano ni planinarenje, plivanje ili biciklizam - znam da će to lepo da oblikuje moje telo.

Džesika Alba
foto: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia
  • Alba nije vegetarijanac, ali joj se četiri nedeljna obroka sastoje samo od biljne ishrane.

- Četiri dana nedeljno jedem samo biljnu hranu i ne pijem alkohol. Petak, subota i nedelja su dani kada jedem šta hoću.

Džesika je navela da njen jelovnik sadrži i proteinske šejkove, a za doručak najčešće jede avokado i poširana jaja, dok preko dana gricka sveže povrće sa humusom ili kokice sa himalajskom solju. Trudi se da se zasladi samo prirodnim šećerima, kao što su voće ili med.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs