OVAKO IZGLEDA ŽENA KOJU PROZIVAJU DA IMA KOŽU KAO KARFIOL, PUNU CELULITA: Bivši je šutnuo čim se ugojila pa usledio obrt

Kamila Kabljo pokazala je kako izgleda pevačica koja ima celulit i višak kilograma, a puca od samopouzdanja.

Celebrities
17:20h Autor:
OVAKO IZGLEDA ŽENA KOJU PROZIVAJU DA IMA KOŽU KAO KARFIOL, PUNU CELULITA: Bivši je šutnuo čim se ugojila pa usledio obrt
Kako izgleda pevačica koja ima celulit i višak kilograma, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna pevačica Kamila Kabeljo već dugo je na meti kritika zbog viška kilograma i celulita. Dugo se pričalo o njenim ljubavni problemima koje joj je navodno doneo njen fizički izgled.

Naime, kada ju je Šon Mendes ostavio svi su bili šokirani, a navodno je presudio višak kilograma. Osim toga, veruje se i da je jedan od razloga njegova navodna veza sa 27 godina starijom doktorkom koja ga orati u stopu.

Međutim, Šon Mendes ipak nije zaboravio svoju bivšu, te je palo pomirenje. Iako su tvrdili da nisu zajedno nakon što su uhvaćeni na Koačeli dok razmenjuju strastvene poljupce, nekadašnji par uslikan je još nekoliko puta.

Tako su najpre mreže preplavile fotografije na kojima se drže za ruke, da bi potom pevača paparaci slikali sa buketom cveća, malo pre nego što je Kamila došla u njegov dom na romantični sastanak krijući se od fotografa.

Nakon toga, ponovo su uslikani na ulicama dok šetaju i drže se za ruke, i priča da se nisu pomirili, jednostavno više ne pije vodu.

Džesika Rendal, novinarka koja je i objavila poslednji video kaže da su Šon i Kamila bili u "dubokim razgovorima", ali da su izgledali rasterećeno i srećnije nego ikad.

Ova vest obradovala je mnogobrojne fanove koji su jednostavno mišljenja da su oni novi "it par", što je sjajna promena ako se uzme u obzir da su pevačicu do skoro "razvlačili" na mrežama samo zato što ne izgleda kako se od nje očekuje.

"Višak" joj nikako nisu praštali, de su Mendezu čak i poručivali da "zaslužuje bolju i lepšu". Kamili su govorili da joj "celulit liči na karfiol", te da je "toliki da prst može da se zavuče".

1 / 7 Foto: Profimedia

Postoje i oni koji se dive Kamili, jer je uspela da ostane dosledna sebi uprkos negativnim komentarima, kao i emotivnim slomovima. Uvek je imala visoko samopouzdanje držeći do sebe, baš kao što jednoj ženi dolikuje. Bez obzira na izgled, svaka žena je lepa na svoj način i treba da bude ponosna na sebe i na svoj izgled.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs