NAOMI VOTS I BILI KRUDUP

TRUDNU DEVOJKU OSTAVIO ZBOG DRUGE, SADA JE S NJOM PRONAŠAO SVE: Ljubavnici su godinama sve krili, a na ovo nisu računali

Naomi Vots i Bili Krudap počeli su da se zabavljaju nakon što su se upoznali na snimanju Netfliksove mini serije "Gipsy".

Vip priča
16:42h Autor:
TRUDNU DEVOJKU OSTAVIO ZBOG DRUGE, SADA JE S NJOM PRONAŠAO SVE: Ljubavnici su godinama sve krili, a na ovo nisu računali
Naomi Vots i Bili Krudap, Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Glumce Naomi Vots i Bilija Krudapa ljubav je pronašla dok su radili ono što najviše vole - da glume. Par, koji je igrao bračni par u Netfliksovoj mini seriji "Gipsy", učinio je da njihova veza traje mnogo duže od njihove jednosezonske drame. Međutim, dugogodišnji par je poslednjih godina otkrio više o svojoj romansi.

Naomi Vots
foto: Profimedia

Naomi Vots i Bili Krudap počeli su da se zabavljaju skoro deceniju nakon što su se upoznali

Ljubavna priča Naomi i Bilija počela je 2009. Učestvovali su u jednoj dobrotvornoj akciji na Brodveju. Naomi je prisustvovala događaju sa svojim bivšim mužem i ocem njeno dvoje dece, Lievom Šriberom, dok je Bili bio samac nakon što je prekinuo vezu sa majkom njegovog deteta, glumicom Meri Luiz Parker. Budući da par nije mnogo razgovarao na tom događaju, sve se to se promenilo 2016. godine.

Naomi Vots
foto: Profimedia

Sedam godina nakon njihovog prvog susreta, Naomi i Bili su se ponovo sreli kada su dobili ulogu Džin i Majkla Holoveja u seriji "Gipsy". U to vreme, Naomi je upravo bila prekinula svoju 11-godišnju vezu sa Lievom. Činilo se da se hemija među zvezdama zadržala iza kulisa, ali ih paparaci ubrzo primetili kako zajedno ručaju u aprilu 2017. godine

„Naomi Vots i Bili Krudap su hodali držeći se za ruke. Nismo znali da su par. Prilično je kul videti dve velike zvezde da su tako zaljubljeni”, obavestio je tada neimenovan izvor za Pejdž Siks, dodajući da je par bio „ležerno obučen” i da je „izgledao srećno i mnogo se smejao, a zatim je otišao u nepoznatom pravcu držeći se za ruke”.

Naomi Vots
foto: Profimedia

Ljubavnici su ostali neverovatno misteriozni o svojoj vezi do 2020.godine

Iako je Naomi i Bilijeva tajna otkrivena već 2017, par je odbio da javno prizna svoju vezu. Iako su imali nekoliko zajedničih trenutaka na događajima na crvenom tepihu kao što je dodela BAFTA nagrada 2018, Naomi je sebe u štampi nazivala „slobodnom“.

Bili je, međutim, priznao njihovu vezu, ali veoma stidljivo, toliko da je čak nije ni imenovao već je dao da se nasluti o kome je reč i to sve zato što je pre dosta godina bio deo jednog manje poznatog ljubavnog trougla.

Naomi Vots
foto: Profimedia

Naime, Bili Krudap je napustio Meri-Luiz zbog Kler Dejns kada je zvezda serije "Weeds" bila u drugom stanju, pa glumac tada sebi obećao da neće biti toliko otvoren o svojim vezama u budućnosti.

„Pokušavam da stavim do znanja da ne komentarišem javno na ovaj ili onaj način o svom ličnom životu“, objasnio je Bili za Entertainment Tonight. Uprkos potrebi para za privatnošću, oni su svoju ljubav izjavili javno 2020. Dok je primao nagradu za ulogu Korija Elisona u Jutarnjem šou, Bili se zahvalio svojoj dugogodišnjoj ljubavi u svom govoru, označavajući tako javno njihovu vezu.

„Hvala njima i… mom sinu i mojim prijateljima i porodici i Naomi i svima, tako da hvala puno“, rekao je Bili nakon što se takođe zahvalio svojim kolegama Dženifer Aniston i Riz Viterspun. U septembru 2020. Bili je takođe spomenuo Naomininu decu, Sašu i Kai-ja, rečima „​​mladi ljudi u mom životu“ tokom njegovog govora na dodelama nagrada Emi.

Naomi Vots
foto: Profimedia

Bili Krudap i Naomi Vots prvi put su se pojavili na crvenom tepihu nakon pet godina od početka veze

Iako ne želimo da pridajemo priznanje karantinu 2020. godine, vreme koje su proveli zajedno u tom periodu je naizgled učinilo Naomi i Bilija sigurnijim u svoju vezu. U februaru 2022, pet godina nakon što su navodno počeli da se zabavljaju, imali su debi na crvenom tepihu na dodeli SAG nagrada, gde je Bili dobio još jednu nominaciju za Jutarnji šou.

Par blistao je u o crnoj elegatnoj odeći, a sledećeg aprila, Naomi je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj ona i Bili prisustvuju venčanju jedne modne urednice.

„Ovo je ono što zovete VENČANJE koje nam je svima trebalo!! Pandemija je izazvala veliko kašnjenje, ali to je samo značilo da je vredelo čekati“, napisala je Naomi ispod slajd šoua fotografija na kojoj su ona, Bili i drugi gosti na venčanju. „Obožavali smo romantiku, našli svetlo, pojurili na plesni podijum, jeli i pili, i ništa od toga ne žalimo."

Naomi Vots i Bili Krudap su više javno govorili o svojoj vezi 2023. godine

Veza Naomi i Bilija postala je još više javna 2023. U februaru, Naomi je bila uz njega na premijeri Apple TV Plus emisije, "Zdravo sutra!" Glumica je nosila šik crnu haljinu sa zelenim ukrasima. Par se nasmejao kameri na događaju dok su se držali za ruke na crvenom tepihu.

Ona je 14. februara objavila fotografiju na kojoj se par opušta u prirodu. Pored sporadične objave, Naomi je snimak opisala sa dve jednostavne reči koje opisuju Bilija: „Moj dragi“.

Naomi Vots
foto: Profimedia

A danas je Naomi Vots uslikana na ulicama Njujorka sa ogromnim dijamantskim prstenom, tako je je još jedino potvrda ovog para potrebna da se ne bi nagađao sledeći korak.

Naomi Vots
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs