DA BI BILI ZAJEDNO GLUMICA JE OSTAVILA DEČKA, A ON ŽENU: Čim su se venčali KARMA im je pripredila neprijatno iznenađenje

Otkrivamo tajnu uspeha čvrstog i nekonvencionalnog braka glumice Amande Sejfrid i njenog supruga.

Celebrities
08:13h Autor:
DA BI BILI ZAJEDNO GLUMICA JE OSTAVILA DEČKA, A ON ŽENU: Čim su se venčali KARMA im je pripredila neprijatno iznenađenje
Tajna uspešnog braka Amande Sejfrid, Foto: LRNYC / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kada bi pomislili na holivudski par iz stvarnog života, onda bi definitivno prvo pomislili na Amandu Sejfrid i njenog supruga Tomasa Sadoskog. Njih dvoje su prave opuštene i zaljubljene ptičice.

Čini se kao da su od početka uspeli da pronađu sopstvenu tajnu sreće i rade sve pod sopstvenim uslovima onim tempom koji njima najviše odgovara. Rezultat je njihova romansa kojoj se dive fanovi širom sveta. Svaki par bi trebao da sledi njihov primer i ide svojim putem bez uticaja drugih.

Amanda Sejfrid
foto: Dave Kotinsky / Getty images / Profimedia

Prvi put su se sreli u maju 2015, dok su radili na predstavi van Brodveja. U to vreme niko od njih nije bio slobodan ali su oboje bili u "lošim vezama“, kako je priznala glumica.

Tomas je uvek bio tu za nju, pomažući joj da prebrodi njene napade panike, ali „nikada nije flertovao, nikada nije pokazao nepoštovanje prema svojoj ženi“ zbog čega mu se Amanda još više divila. Međusobno poštovanje i prijateljska veza rođena su između dvoje glumaca, iako je njihov odnos ostao strogo platonski.

Izgleda da je sudbina ipak imala druge planove za ovo dvoje glumaca. Kasnije te iste godine, Amandina dvogodišnja veza sa njenim dečkom je prekinuta. Onda se mesec dana kasnije, Tomas razveo od svoje žene sa kojom je živelo 8 godina. Ubrzo nakon toga, pojavio se novi filmski projekat koji je ponovo spojio ovo dvoje, međutim ovog puta „stvari su počele da se zahuktavaju“ i u martu 2016. je potvrđeno da su zajedno.

Amanda Sejfrid
foto: Mike Coppola / Getty images / Profimedia

Od početka njihove veze, čini se da je ovaj par odbio da prati tradiciju odnosa, uopšte, ili bilo koje od preteranih pravila Holivuda. Trudili su se da svoju vezu drže podalje od reflekora i medija. Verili su se za manje od godinu dana zajedničkog života a do kraja 2016. godine Amandi se već nazirao trudnički stomačić. Ni po pitaju vereničkog prstena nisu odstupali od svog stila, tako da impozantan prsten nije nešto što bi se uklopilo uz ovaj holivudski par i za razliku od drugih poznatih ličnosti jednostavan zlatni prsten je ipak bio njihov izbor.

Ni venčanje u martu 2017. nije odstupalo od njihovog nenametljivog i ležernog stila. Par se odlučio za tajnu ceremoniju na kojoj su bili samo njih dvoje. Kasnije su odlučili da odu na ručak u restoran u njihovoj ulici. Čini se da je njihov poseban dan isplaniran spontano i to je ono što ga je učinilo još lepšim, jer je Amanda rekla: „Posle sam pomislila: ’Možemo li samo da odemo u Čibo?‘ Bilo je sjajno.“

Amanda Sejfrid
foto: HGVC / Backgrid USA / Profimedia

Njihova priča može izgledati savršeno, ali kao i svaki par i njih dvoje su morali da prevaziđu neke životne prepreke da bi ojačali svoju vezu. Jedan od izazova pojavio se kada je glumac Dominik Kuper dobio ulogu pored Amande u filmu "Mamma Mia! Idemo opet".

Par je ranije izlazio, i naravno da Tomasu nije bilo svejedno, međutim nisu dozvolili da ovakva situacija stvori problem u njihovom odnosu i razgovorom su rešili sve nedoumice i ojačali svoj odnos. Amanda je kasnije izjavila da joj je reakcija njenog muža bila slatka, objašnjavajući:

„Radije bih da je ljubomoran nego da mu je potpuno svejedno. Bio je sjajan. Imam veliku podršku i on voli ovaj film.''

Amanda Sejfrid
foto: Photo Credit: Jonathan Prime / Everett / Profimedia

Ovaj par definitivno ima jednostavan i opušten pristup životu i iskrenu vezu. I ako ne sumnjamo da oboje imaju gust raspored posla, svoju ćerku Ninu (4) i sina Tomasa (1) stavljaju iznad svega u svom životu. Glumac je priznao da je više uzbuđen što će postati tata „nego što sam se ikada bavio bilo čim u svom životu“.

Ova simpatična porodica većinu svog vremena provodi na farmi. Na pitanje o njenoj svakodnevnoj rutini tokom intervjua, Amanda je otkrila da najviše vremena provodi sa svojim mužem, decom i životinjama. Kaže da i posle toliko vremena provedenog zajedno: „Definitivno mislim da je moj brak još jači“.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs