BIVŠA GA OSTAVILA JER JE ZA NJU BIO PRESTAR: On u 9. deceniji napravio dete 53 godine mlađoj

Ljubavni život Al Paćina prepun je zanimljivih detalja, a ispunjen je vezama sa višestruko mlađim devojkama.

Celebrities
07:42h
BIVŠA GA OSTAVILA JER JE ZA NJU BIO PRESTAR: On u 9. deceniji napravio dete 53 godine mlađoj
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia in lump sum up to 1/2 2440 x 1626px IMMEDIATELY Preostale narudžbe za dostizanje ograničenja: 1246

Čuveni glumac Al Paćino, 25. aprila puni 84 godine, a zanimljivo je da i dalje živi kao mladić. Veza sa 53 godine mlađom Nur Alfala dovela je glumca u žižu interesovanja i pokrenula lavinu komenatra. Nur je Al Paćinu prošle godine podarila dete, nakon čega su se pokrenule razne spekulacije.

Najpre se pričalo da glumac zapravo nije otac deteta, te da je zahtevao DNK analizu kako bi se utvrdila istina. Nakon toga je njihova ljubav navodno doživela krah, ali su uprkos tim navodima viđeni kako idu zajedno pod ruku. Međutim, mlada Nur je kasnije izlazila sa drugim muškarcima, dok je Al Paćino pao u zaborav.

Al Paćino, Nur Alfala
foto: 1/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Čini se da je Al Paćino oduvek voleo mlađe devojke, a poznata je i njegova veza sa glumicom Dajanom Kiton. Čuveni glumci počeli su da se zabavljaju ubrzo nakon upoznavanja i uz brojne prekide ostali u čudnom odnosu do 1990. i trećeg dela kultnog ostvarenja "Kum". Nove ljubavi su dolazile život Dajane Kiton, ali se i posle njih vraćala Paćinu.

"On je tako zabavan. Po mom mišljenju, on ima najlepše lice. Mislim da je Voren prelep, ali lice Al Paćina je ubistveno lepo", izjavila je Dajana.

Al Paćino
foto: Profimedia

Međutim, Al Paćino glumicu nikada nije odveo pred oltar. Glumica je tada želela da se uda za čuvenog glumca, ali je on uporno bežao od papira kao i 20 godina ranije.

"Delovao je tako pogubljeno i tužno, ali je bio presladak i mnogo dobra osoba. Maštala sam oduvek da se udam za čoveka u koga sam zaljubljena i ko će biti dobar otac našoj deci. Bila sam baš naivna, bolje da sam razmišljala o tome da je brak zapravo dobar tim dvoje ljudi, a ne da me vode emocije", pričala je o Paćinu.

1 / 11 Foto: WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Njegova ljubav bila je i profesorka glume Džen Tarant sa kojom ima ćerku Džuli Meri (29) i glumica Beverli D’Anđelo sa kojom je dobio 17-godišnje blizance, sina Antona Džejmsa i ćerku Oliviju Rouz. Bio je u vezi i sa 40 godina mlađom Lusilom Solom, pre desetak godina, kao i sa Lindi Hobs.

Zabavljao se sa izraelskom glumicom Mejtal Doan, koja je mlađa od njega skoro četiri decenije. Nakon raskida ona je izjavila sledeće: "Teško je biti sa tako starim čovekom, pa bio on i Al Paćino. Razlika u godinama je prevelika. Trudila sam se da to zanemarim, ali da budem iskrena, on je sada jedan star čovek. I uz svu moju ljubav, to nije opstalo".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs