CECINA PRIJA JE ŽIVA VATRA U KUPAĆEM KOSTIMU: Dovela liniju do savršenstva, a mnogi kažu da nikad bolje nije izgledala

Cecina prija, Danijela Rodić dovela je liniju do savršenstva, a mnogi kažu da nikad bolje nije izgledala.

Celebrities
21:43h
CECINA PRIJA JE ŽIVA VATRA U KUPAĆEM KOSTIMU: Dovela liniju do savršenstva, a mnogi kažu da nikad bolje nije izgledala
Foto: Kurir / Nemanja Nikolić

Dok Bogdana Ražnatović broji dane do odlaska u porodilište, njena majka Cecina prija Danijela Rodić uživa na putovanju na kojem joj zavide trenutno mnoge dame pa i njena naslednica Bogdana.

Naime, pre nekoliko dana cela porodica proslavila je prvi rođendan malog Krstana a nakon što se ispoštovala porodična tradicija, Cecina prija Danijela Rodić otputovala je na Tajland sa mlađom ćerkom Natašom, koja je i otkrila lokaciju na Instagramu.

Danijela Rodić
foto: ATA Images

Danijela Rodić i Nataša pozirale su u jednom baru na plaži, a njihov stajling se stopio sa okolinom, baš kako i nalaže ovaj očaravajući ambijent.

Nikad bolje nije izgledala

Cecina prija Danijela Rodić u poslednje vreme očarava svojim izgledom, a na lokaciji kao što je Tajland njeno samopouzdanje i lepota definitvno su došli do izražaja.

Uživanje sa ćerkom dobilo je potpuno drugu dimenziju a njihovi stajlinzi, šarene haljine kao i zavidne figure detalji su prelepih slika koje Nataša Rodić kači ovih dana na mreže.

Podsećanja radi, pre nekoliko nedelja Povodom trideset trećeg rođendana Nataše Rodić, porodica, ali ženski deo sastao se na večeri kako bi obeležile ovaj dan. Tu je naravno bila i Bogdana, ali ono što je sve iznenadilo jeste izgled Danijele Rodić.

Danijela Rodić
foto: Printscreen Instagram

Budući da je žena iz naroda, vredna i bavi se porodičnim biznisom, uvreženo je mišljenje da upravo te žene nemaju vremena za sebe – doterivanje, tretmane… Izgled Danijele Rodić otkrio je suprotno.

I pored ogromnih obaveza, ona se tokom godina otkako su joj ćerke postale poznate, pogotovu Bogdana, baš podvrgla ulepšavanju, a zbog ovog pojavljivanja, trudna Bogdana, koja očekuje treće dete, potpuno je pala u senku.

(Stil/ Svet)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs