BIVŠI MUŽ NAŠE FATALNE VODITELJKE JE POZNATI GLUMAC VELIKOG SRCA: Razveli se, a i dalje tvrdi da je žena njegovog života

Bivši muž Bojane Lazić je poznati glumac, a i danas o njoj govori sa oduševljenjem i puno ljubavi.

Ljubav
09:15h Autor:
BIVŠI MUŽ NAŠE FATALNE VODITELJKE JE POZNATI GLUMAC VELIKOG SRCA: Razveli se, a i dalje tvrdi da je žena njegovog života
Bojana Lazić, Foto: Printscreen Instagram - bojanalazic00

Zanosna voditelja Bojana Lazić trenutno živi svoj san, angažovana je u jednoj najgledanijih emisija, a uz to je odnedavno i vlasnica modnog brenda. Prepoznatljiva po osmehu, vitkoj liniji i plavoj kosi, već dugi niz godina pozdravlja gledaose sa malih ekrana, ali malo je poznato da upravo ova dama ima brak iza sebe i to sa našim poznatim glumcem Žarkom Lazićem, koji takođe plovi u voditeljskim vodama.

Iako se oboje trude da sačuvanu svoje privatne živote daleko od očiju javnosti, jedno o drugom uvek govore kroz osmeh i sa puno uvažavanja. Naime, njihova ljubavna priča trajala je 7 godina, a kada su videli da im se putevi razilaze, razveli su se bez ikakvog skandala i ostali u sjajnim odnosima. Kruna njihovog braka je sin Mateja, kojeg zajedno vaspitavaju.

Žarko nije krio da ga je Bojana odmah očarala prilikom upoznavanja na jednom poslovnom putovanju.

– Spazio sam je pri ulasku u autobus. Odmah mi se dopala i poželeo sam da se zbližimo. Uspeo sam u tome i posle sedam dana znao sam da je to žena sa kojom želim da provedem život. Ona se u početku opirala, ali nije mogla da mi pobegne – rekao je svojevremeno.

Glumac za bivšu suprugu imao samo reči hvale.

– Ona je moja bivša žena, ona je prelepa, prezgodna, drugačija, jedinstvena. Ona je uvek žena mog života. Sin više sluša mamu. Ko je blaži u vaspitanju? Mi imamo jednake mere, pravimo kompromise – rekao je u emisiji "Premijera vikend specijal" jednom prilikom dok se Bojana smešila.

Ni Bojana ne ostaje dužna Žarku, te o njemu uvek govori sa velikim poštovanjem. Ističe da im je na prvom mestu sin Mateja.

- Oboje smo vrlo posvećeni Mateji i on nam je prioritet. Imamo zajednički cilj, a to je da naš sin izraste u dobrog i srećnog čoveka. Iz tog razloga nikada ne bih dozvolila da budemo u lošim odnosima, naprotiv, imamo odličnu saradnju, odnos i komunikaciju i zbog toga sam jako srećna - sa ponosom je rekla.

A onda je jednom prilikom prokomentarisala i Žarkov stil:

- Malo ljudi zna da je on veliki esteta po prirodi i da voli dobre odevne komade, ali ih retko nosi. Voli lepo da se obuče i itekako ima stila - rekla ie i poručila mu da to više i pokaže.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs