Zdravlje nema cenu

Sve prodaje samo da spase majku: Amar Gile Jašarspahić prolazi kroz životnu dramu!

Mladi pevač trenutno prodaje stan koji je dobio kao nagradu za pobedu u takmičenju Zvezde Granda, a već je prodao i stan koji je imao u Tuzli, kako bi svojoj majci platio operaciju
Vip priča
09:06h Autor:
Sve prodaje samo da spase majku: Amar Gile Jašarspahić prolazi kroz životnu dramu!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Mladi pevač Amar Gile Jašarspahić (24) prodaje svoj stan u Beogradu, koji je dobio na poklon od „Grand produkcije“ za osvojeno prvo mesto u takmičenju „Zvezde Granda“ kako bi sakupio novac za lečenje majke Nađe (44).

Kako saznajemo, njegovoj majci juče je urađena transplantacija bubrega u jednoj bolnici u Istanbulu i njeno stanje je zasad stabilno. Iako se pevač već mesec dana nalazi na američkoj turneji, svakog dana se čuje s ocem Senadom preko Skajpa, koji ga izveštava o majčinom zdravstvenom stanju. Kako bi joj obezbedio sve što joj treba i sakupio 50.000 evra za operaciju, nedavno je prodao nekretninu u Tuzli i taj novac prosledio za transplantaciju. Kako Nađu očekuje dug oporavak u bolnici, gde je već bila prošle godine, Gile će morati da proda i garsonjeru u Beogradu. Zasad je njena cena 50.000 evra.

Bol u leđima može biti znak infekcije bubrega - 7 vrsta bolova koje ne smete ignorisati!

"Amar je mnogo zabrinut za svoju majku. Otkako se razbolela, radi skoro svako veče da bi doneo što više novca. Skoro je kupio manji stan u Tuzli, koji je proda da bi isplatio troškove transplantacije bubrega. Kako bi skupio još novca Gile sad hoće da proda i stan na Vidikovcu jer tu ne provodi mnogo vremena. Žao mu je što to mora da uradi jer je vezan za tu nekretninu s obzirom na to da je reč o nagradi, ali nema drugog i lakšeg izbora. Mnogo su mu pomogle i kolege iz benda, koje su dale svoj finansijski doprinos" - rekao je naš izvor.

Gile je danima bio van sebe jer su lekari jedva uspeli da pronađu donatore za transplantaciju. Sad se nada da će se njegova majka oporaviti.

Pevač je potvrdio naša saznanja, ali nije želeo previše da govori na ovu temu.

"Hvala na interesovanju, ali ne bih javno komentarisao zdravlje svoje majke. Mogu samo reći da radim kao crnac da bih joj obezbedio sve u životu, a ako bude trebalo, prodaću sve što imam, samo da njoj bude dobro" - rekao je Jašarspahić za Kurir.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs