MILICA JE NAJPOZNATIJA SRPKINJA KOJA SE UDALA ZA MILIONERA IZ KAZAHSTANA: Kućne poslove prezire, al je ne mrzi da rađa

Evo ko je i kako izgleda bogati muž Milice Polskaje kojeg krije kao zmija noge.

Celebrities
Autor:
MILICA JE NAJPOZNATIJA SRPKINJA KOJA SE UDALA ZA MILIONERA IZ KAZAHSTANA: Kućne poslove prezire, al je ne mrzi da rađa
Foto: preentscreen/Instagram

Srpska influenserka Milica Polskaja, koja se udala za bogatog Kazahstanca, na Instagramu je čestitala rođendan svom sinu koji je napunio devet godina.

'Srećan rođendan, moj veliki mališanu. Već 9 godina! Kao da sam juče išla na porođaj! Rasti zdrav, pametan i srećan! Sve ostalo je manje bitno. Voli te mama', napisala je u opisu snimka na kojem poziraju zagrljeni.

Fatalna Srpkinja sa suprugom i njihovom četvoro dece živi u Almatiju u Kazahstanu. Na Instagramu ima oko 350 hiljada pratilaca koje redovno 'časti' izazovnim fotografijama i deli trenutke iz svog privatnog života. Nedavno je odgovarala na pitanja pratilaca. Među ostalim, otkrila je da od kućnih poslova voli prati sudove, dok ne voli brisati prašinu.

‘Da li te povremeni flert čini da se osetiš živom i da ti podigne samopouzdanje?’, zanimalo je jednog pratitelja. ‘Ja sam neko ko beži od toga. Ne flertujem. Pre par dana sam imala situaciju na bazenu. Sa mužem i decom na bazenu…

Ja gledam YouTube, ne podižem glavu, ne gledam ni u jednom pravcu i ispred mene se stvara tamnoputi istetovirani lik koji me pitao može li sesti pored mene. Ja se pravim luda i gluva, ne podižem glavu… Lik ponavlja pitanje. Ja u fazonu: ‘Srnje, srnje, srnje!’. Kažem: ‘Tu sedi moj muž!’. Muž ustaje iz bazena i kao: ‘Šta si hteo’ i počinje konverzaciju… Ja u fazonu: ‘Pusti ga, idemo’… da ne ispadne sr*nje. A vi me pitate za flert. Ja od toga bežim, ali svejedno prilaze… Fudbaleri me vole očigledno’, odgovorila je Milica.

Rođena je u Boru, a kasnije se zbog studija preselila u Niš, gde je odnela pobedu u izboru za Mis 2010. godine. Nedugo nakon pobede, Milica je napustila je Pravni fakultet i preselila se u Dubai. Tamo je prvo radila kao manekenka, a onda i kao menadžer u Kavali klubu, što se ispostavilo kao životna prekretnica. Upravu u tom klubu srela je ljubav svog života.

Milica Polskaja
foto: mPrintscreen Instagram / mm_still_limited_edition

- Upoznali smo se u noćnom klubu u kom sam radila. Prvi put nisam želela da se upoznam sa njim, jer je dva sata pre toga njegov prijatelj prišao da se fotografiše sa mnom. Njegov drug je ogroman i debeo, i pred kraj on, moj sadašnji muž, pošalje svoju drugaricu da se upozna sa mnom, znači prvo se fotografisao drug, a onda šalje drugaricu - otkriva kako je izgleda njen prvi susret sa mužem i nastavlja:

Milica Polskaja
foto: printscreen/instagram/mmm_still_limited_edition

- Drugo veče sam ga opet srela u istom klubu. Držao je dve čaše sa šampanjcem i nasmejao se. Ostala sam kratko sa njima, jer je bio prelep. Taman ten, beli zubi, plave oči, sve je to imao. Dala sam mu posle sat vremena svoj broj telefona i malo smo igrali. On me je zvao sutradan na sastanak, da bi mi nakon toga otkrio da je rekao svom drugu "ona će meni da rodi sina" - ispričala je influenserka.

Bogati Kazahstanac pokazao se kao veliki džentlmen, a već na prvom sastanku, impresionirao je Milicu. Ipak, nije htela odmah da uđe u odnos sa njim, a prvi poljubac desio se tek na trećem sastanku.

- Na prvi sastanak on je došao sa velikim buketom ružem i bombonjerom u obliku srca. Ja nisam znala ruski, on nije znao engleski, mi smo se sporazumevali rukama i nogama, i četiri sata je sve to trajalo. Poljubili smo se na trećem sastanku - kaže Milica i ističe kako joj je rekao da ju je njemu poslao sam Bog.

Filip, Goša, Lav i Sofija su kruna njihove velike ljubavi, a Milica se u ulozi majke odlično snašla.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs