DEJO STANKOVIĆ JE SA ANOM SAZREVAO: Rodila mu 3 sina, tešila kad gubi, bila podrška, sve samo ne klasična žena fudbalera

Suprugu slavnog fudbalera slava nikada nije zanimala - ona i Dejan svoju intimu čuvaju daleko od očiju javnosti

Celebrities
21:56h Autor:
DEJO STANKOVIĆ JE SA ANOM SAZREVAO: Rodila mu 3 sina, tešila kad gubi, bila podrška, sve samo ne klasična žena fudbalera
Foto: Profimedia

Dejan Stanković, bivši trener Crvene zvezde i Sampdorije, prošle godine je postao novi šef struke mađarskog Ferencvaroša.

Kada je počeo da trenira fudbal, za Dejana Stankovića rekli su da je netalentovan. Međutim, više je nego jasno da su pogrešili, jer već sa 16 godina smatrali su ga čudom od deteta. Nije podlegao pritisku. Postao je najmlađi strelac i najmlađi kapiten Crvene zvezde.

Dejan Stanković je sa Anom Aćimović od tinejdžerskih dana, a ona se razlikuje od ostalih žena fudbalera.

Kako u prefesionalnom, Deki je imao sreče i uspeha i u privatnom životu, oženivši ženu sa kojom već dve decenije živi u skladnom braku i sa kojom je dobio troje dece. Dejan i Ana su se upoznali kada je fudbaler imao samo 19 godina.

Zakleo se supruzi Ani Aćimović na večnu ljubav pre više od dvadeset godina. Ona je zarobila njegovo srce nepovratno, a svoju ljubav krunisali su sa brakom u kojem su dobili tri sina - Filipa, Stefana i Aleksandra.

Supruga Dejana Stankovića, osim što je centar sveta fudbalskog asa, i te kako je posvećena majka koja je predano svoje sinove izvela na pravi put i pomogla im da stasaju u časne ljude. Iako je dominantan stereotip da supruge fudbalera vole da se eksponiraju, Ana je veliki izuzetak, te joj je najvažnije domaćinstvo, brak i porodica, te je retko možemo videti ispred reflektora.

Dejan je brižan i pažiljiv suprug i otac, što se može videti iz brojih postova na Instagramu, koje posvećuje svojoj supruzi.

Iako su Ana i Dejan već godinama zajedno, o njihovom privatnom životu se ne zna toliko, najviše zbog toga što Ana ne voli medijsko eksponiranje, ipak, Dejan ponekad iskoristi priliku i svima pokaže koliko voli suprugu i kakva mu je ona podrška.

- Nedavno sam rekao da je ona potez moje karijere i zaista je tako. Ana je ljubav, podrška, oslonac, vera i nada - rekao je Dejan za magazin Glorija.

A mi zaključujemo da je Ana sve, samo ne klasična žena fudbarela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs