NAJRAZVRATNIJI FUDBALER JE OD SRPKINJE DOBIO PEDALU: Lud je od opijata, zabave mu traju 48 h, pali ga najbizarnija stvar

Iako je jedan od najvećih fudbalera današnjice, Nejmara prate glasine da je sklon bludu i razvratu, čak se pisalo da je 92 puta prevario devojku

Celebrities
09:46h Autor:
NAJRAZVRATNIJI FUDBALER JE OD SRPKINJE DOBIO PEDALU: Lud je od opijata, zabave mu traju 48 h, pali ga najbizarnija stvar
Foto: preentscreen/Instagram

Slavni fudbaler i njegova devojka više nisu zajedno, a u prošlosti je bio dobro poznat po tome da joj nije bio uvek veran, te je čak pisao i devojkama sa ovih prostora.

Ugledni list "L'Equipe" je u subotu objavio reportažu u kojoj o Nejmarovom načinu života govore njegove komšije iz elitnog mesta u Bugivalu na periferiji Pariza gde Brazilac živi od svog dolaska 2017. godine.

Poslednji ludi provod brazilskog fudbalera bio je za njegov rođendan, 5. februara, a trajao je od 15 sati popodne do ponoći.

Zbog njegove bludne proslave reagovao je ček i gradonačelnik Pariza Luka Vatelje.

"On je osoba koja ne zaslužuje poštovanje", rekao je prvi čovek prestonice za Le Parisien.

"Njegove žurke su urnebesne. Doneo je šatore, angažovao orkestar, postavio razglas. Živim preko puta i tresli su mi se prozori", dodaje je Vatel o Nejmarovim zabavama.

Neki stanovnici slažu se s gradonačelnikom, prema svedočenjima koje je prikupio L'Equipe.

"Mi slušamo sve svašta kad živimo 600 metara dalje. Ova osoba nema osnovnu kulturu, ne opravdava ga to što je on čuveni, popularni Nejmar. Neke od tih zabava trajale su i po 48 sati", kaže jedan od penzionera.

Drugi, pak, po tom pitanju imaju drugačije mišljenje, opravdavaju ga time što je mlad i što nema ništa loše u tome da želi da se zabavi.

"Čujemo vrisku devojaka, čuli smo i da ga to loži, zatim brujanje motora, ali to je prihvatljivo. To se događa najviše jednom mesečno i retko mi smetaju", kaže jedna komšinica.

"Ljudi se žale, ali on je tamo tri puta godišnje. U njegovim godinama normalno je da uživa, a s njegovim novcem ne čudi me da su mu zabave toliko velike. Ali pošto se zove Nejmar, svi pričaju o njemu."

Poslednjih dana Nejmar je takođe bio u vestima zbog fotografije koju je postavio njegov prijatelj na kojoj se brazilski fudbaler u McDonaldsu.

Nejmar se pojavio u restoranu brze hrane. Mnogi su protumačili da mu ništa nije sveto, čak izbegava ozbiljne pripreme pred meč. Osim toga, Najmar je igrao i poker.

Nejmar
foto: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ono o čemu se šuška već neko vreme ispostavilo se kao istina - Nejmar i njegova, sada već bivša devojka Bruna Bjankardi nisu više zajedno.

"Ovo je privatna stvar, ali kako sam svakodnevno izložena vestima, pretpostavkama i "šalama", obaveštavam sve da nisam u vezi.

Mi smo Mejvini roditelji i to je ključ našeg odnosa. Nadam se da ću na ovaj način prestati da se pojavljujem u različitim vestima. Hvala", napisala je.

Nejmar
foto: Printscreen/instagram

Kada je reč o Nejmaru, on se povodom svega nije oglašavao. Ipak, o "nevoljama u raju" šuškalo se već neko vreme, a nedavno je list Koreio Braziliense objavio i podatak da je fudbaler prevario devojku čak 92 puta.

Ne zna se da li se pod prevarom podrazumevalo i dopisivanje sa drugim devojkama na mrežama, kao što je bio slučaj sa našom Teodorom Džehverović kojoj je Nejmar prošlog decembra odgovorio na stori.

Nejmar
foto: printscreen/instagram

Naime, ona je izbrisala sve fotografije svog verenika na Instagramu, sem onih na kojima su zajedno sa bebom, i napisala: "Ne očekujte da će se osoba promeniti ako ne vidi problem u onome što radi".

Nejmar je i u prošlosti bio poznat po burnom ljubavnom životu. Tako je svojevremeno po srpsku starletu Soraju Vučelić navodno poslao avion kako bi mu se pridružila u Barseloni mesec dana kasnije, pa su pisali da je od nje dobio korpu, a lepu hrvatsku manekenku Nataliju Barulih "skinuo je" čuvenom zavodniku Malumi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs