S NJIM SAM IMALA ODNOSE NA STUBIŠTU I U TERETANI, A BRAK JE PUKAO ZA 9 DANA: Sad rida na ulici i izgleda kao beskućnica

Karmen Elektra otkriva šta radi da bi izgledala dvadeset godina mlađe, ali se odavno spekuliše da je propala

Celebrities
22:47h Autor:
S NJIM SAM IMALA ODNOSE NA STUBIŠTU I U TERETANI, A BRAK JE PUKAO ZA 9 DANA: Sad rida na ulici i izgleda kao beskućnica
Foto: David Tonnessen / Pacific coast news / Profimedia

Slavnu lepoticu Karmen Elektru dugo nije bilo moguće videti u javnosti iako je poprilično aktivna na Instagramu gde redovno, iako ima 51 godinu, izbacuje provokativne fotografije.

Ukoliko pogledate njen profil lako biste stekli utisak da čuvena zavodnica živi život iz bajke, te da joj svetla reflektora nimalo ne nedostaju. Međutim, nakon poslednjih paparaco fotografija čini se da je situacija zapravo potpuno drugačija.

Karmen Elektra
foto: carmenelectra

Nju su uslikali dok tik uz ulicu, na stepenicama ispred kuće u Los Anđelesu vidno neraspoložena! U jednom momentu je čak i zajecala, a iako je pokušavala lice da sakrije rukama, suze nije mogla da zaustavi.

Prema pisanju stranih medija, čekala je vozača, ali nije poznat razlog zbog kog je bila u takvom rastrojstvu.

Takođe, mnoge je iznenadio i njen izgled koji nije ni najmanje nalik onome što možemo da vidimo na Instagramu. Zbog toga, na mrežama su se mogli pročitati ružni komentari da je "propala", da "izgleda poput beskućnice", i slično.

Karmen Elektra
foto: Profimedia

Takođe, sve intervencije koje je radila na licu sada su vidljivije nego inače što poprilično objašnjava kako je moguće da u šestoj deceniji i dalje nema bore. Ipak, iako lice laže, ruke i vrat ne.

Inače, Karmen koja je bila seks-simbol 90-ih, proslavila se ulogom u seriji "Čuvari plaži". Žene su joj zavidele, muškarci obožavali, a slavna glumica je, slobodno možemo reći, bila oličenje seksepila i lepote tog vremena.

Mnogi su govorili da ovu damu nije krasio preterani glumački talenat, već da je zahvaljujući lepoti i oblinama dobijala uloge. Njenu karijeru obeležili su skandali, ali i afere sa mnogobrojnim poznatim muškarcima, a to sve opisala je u svojoj biografiji.

Karmen Elektra
foto: Beta

Brak od 9 dana

Atraktivna glumica u svojoj emotivnoj biografiji ima poduži spisak slavnih ljubavnika, ali je svakako najpoznatiji košarkaš Denis Rodman. Na krilima strasti ovaj par je razmenio zavete 1998. u kapelici u Las Vegasu, ali su poništenje braka tražili posle samo devet dana. Rodman je istakao da nije bio priseban kada je oženio Karmen.

"Jedan dan kada su Bulsi imali slobodan dan, nisu morali na trening, Denis mi je rekao da ima iznenađenje za mene. Vezao mi je oči i seli smo na njegov motor. Kada mi je skinuo povez sa očiju, stajali smo u Bulsovom centru za vežbanje, na centralnom terenu. Bilo je ludo, kao dvoje dece u prodavnici slatkiša. Jeli smo sladoled i imali odnose svuda, gde god smo stigli - u sobi za fizikalnu terapiju, u teretani, očigledno i na terenu... Da budem iskrena, mislim da nikada nije toliko naporno radio u svom životu - ispričala je Karmen svojevremno o seksualnom životu sa Rodmanom.

Karmen Elektra
foto: Clark Samuels / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako je posle ovog ljubavnog brodoloma imala još jedan brak iza sebe sa gitaristom Dejvom Navarom, ni on nije mnogo potrajao. Posle samo tri godine zajedničkog života su se razveli. Ova lepotica je utehu je pronašla u muzičaru Robu Patersonu, iako su bili vereni, do venčanja nije došlo zbog njegove nevere. Potom je pala je u naručje Sajmonu Kauelu, sa kojim je, pak, raskinula 2013. godine. Od tada svoj ljubavni život vešto krije od očiju javnosti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs