NAKON LJIGAVOG IZVINJENJA NEJMAR OPET PREVARIO TRUDNU VERENICU: Svastika mu javno očitala bukvicu i poručila SAMO JEDNO

Sestra Nejmarove devojke Brune Bjankardi, Bjanka, javno je na društvenim mrežama isprozivala fudbalera.

Celebrities
12:41h Autor:
NAKON LJIGAVOG IZVINJENJA NEJMAR OPET PREVARIO TRUDNU VERENICU: Svastika mu javno očitala bukvicu i poručila SAMO JEDNO
Nejmar ponovo prevario trudnu verenicu, Foto: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Brazilski fudbaler Nejmar nedavno je iznenadio obožavatelje kada se na Instagramu izvinio trudnoj devojci Bruni Bjankardi zbog preljuba.

Ipak, to što je javno uputio izvinjenje, koje su mnogi okarakterisali kao ljigavo, nije se apsolutno ništa promenilo. Naime, pre nekoliko dana je starleta Selest Brajt na svom Instagram profilu objavila poruku koju je dobila od njega.

"Ako imate devojku ili ženu, nemojte slati poruke drugim ženama. To je pogrešno i pokazuje veliko nepoštovanje prema osobi s kojom ste", poručila je pored fotografije poruke koju joj je poslao.

Njena objava raširila se društvenim mrežama, a fudbaler je dobio brojne negativne komentare, među kojima i one Brunine sestre Bijanke Bjankardi.

Poruka koju je Nejmar poslao starleti
Poruka koju je Nejmar poslao starleti foto: Printscreen/instagram

Naime, naljutilo ju je što je Nejmar nakon javnog izvinjenja objavio emotikon koji plače od smeha uz pitanje "Neko drugi?", misleći na devojke koje se javljaju i tvrde da su bile njegove ljubavnice.

Nejmae je često bio neveran svojoj verenici
Nejmae je često bio neveran svojoj verenici foto: Sportimage / Alamy / Alamy / Profimedia

"Mogla sam ovo da pošaljem putem poruke, ali kako on voli da se šali na internetu, da počnemo. Predlažem da prekineš da se cerekaš na ozbiljne situacije. Znam da je teško shvatiti ozbiljnost situacije kad ti nedostaje odgovornosti, predanosti i brige prema drugim ljudima", započela je Bijanka.

"Okružen si ljudima koji te tretiraju kao da si božanstvo. Aplauzom dočekuju tvoje smicalice. Komentari ispod fotografija u kojima priznaješ neverstvo to dokazuju. Mnogi ljudi citiraju Bibliju u svojim objavama. Ali ne primjenjuju božju reč u svojim životima. Ti se smeješ situaciji, umesto da se te je sramota...

Nejmar je muškarac koji odbija da bude muškarac, koji odbija da odraste i prizna krivicu. Koja je poenta u tome što si tražio oproštaj na porodičnom druženju, a i dalje se ponašaš kao dete? Za sve koji mislite da je moja sestra u ovoj vezi zbog novca i slave, to nije istina. Ona je uspešna žena koja radi od 16. godine. Više nećemo kao porodica tolerisati tvoje nemoralne poruke", zaključila je Bijanka, a još fotografija Nejmarove verenice pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 6 Foto: Printscreen/instagram

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs