FUDBALER SPLITA JE TERAO ŽENU DA PROMENI VERU, NIJE PODNOSIO PRAVOSLAVLJE: Kad je odbila da to uradi, usledila je osveta

Pravoslavna vera bila je problem za brak nekadašnjeg fudbalera Hajduka iz Splita Steliana Filipa i Bjanke Marine

Celebrities
12:08h Autor:
FUDBALER SPLITA JE TERAO ŽENU DA PROMENI VERU, NIJE PODNOSIO PRAVOSLAVLJE: Kad je odbila da to uradi, usledila je osveta
Foto: preentscreen/Youtube

Rumunski igrač Steliano Filip tražio je od svoje supruge Bjanke Marine da se odrekne pravoslavlja i pređe u pentakostelizam. Ona nije želela da se odrekne vere predaka i na kraju se par razišao 2021. godine. Ćerkica je ostala da živi sa majkom.

Bjanka Marina
foto: preentscreen/Instagram

Posle okončanja braka koji je trajao sedam godina Steliano Filip upoznao je Fiviani Brinze, a u martu prošle godine i oženio. Zanimljivo, imali su samo građansko, ne i crkveno venčanje. Steliano Filip je do 2020. godine bio pravoslavac, a onda je prešao u pentakostelizam.

- Nismo se našli, pre svega zbog religije. To je bila prva prepreka između nas. Pokušala sam, ali nije išlo, ja sam pravoslavka, tako sam vaspitana. Pokušala sam da ga pratim, ali nisam mogla. Nije se naljutio, ali sam osećala da je hteo da idem njegovim putem - rekla je Bjanka Marina za "Antenu Stars".

Stefano Filipo
foto: preentscreen/Instagram

Bjanka Marina poželela je sreću bivšem suprugu, a na svadbi je bila i njihova ćerkica. Steliano Filip u rumunskim medijima govorio je da za razlaz sa bivšom ženom nije kriva vera kojoj je pristupio, već njeno neverstvo.

- Naravno da je naša devojčica učestvovala, nisam imala ništa protiv. On je njen otac. On sada ima novu porodicu i naša ćerka treba da upozna njegovu suprugu i ostvari dobar odnos sa njim. Deluje mi normalno. Obradovala sam se njihovoj sreći i poželela im srećan brak - rekla je Bjanka Marina, koja je takođe u skladnoj vezi.

Steliano Filip ima 29 godina i igra za klub Mezokovešd, sa koji ima ugovor do 2025. Njegova vrednost prema sajtu Transfermarkt procenjena je na 300.000 evra. U karijeru je promenio mnogo klubova - Dinamo Bukurešt, AE Larisu, Viitorul, Dunarea, Hajduk Split, Avikola, Maramureš i Banatul.

Stil/Antena Stars

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs