KAŽU DA SE RAZVODI ZBOG AFERE SA ŽENOM OD KUMA: A šokiraće vas ko je i S KIM JE sada misteriozna supruga Nemanje Bjelice

Nemanja Bjelica je proveo 16 godina pored Mirjane, a njihov susret je bio sudbonosan i vrlo zanimljiv.

Ljubav
19:37h Autor:
KAŽU DA SE RAZVODI ZBOG AFERE SA ŽENOM OD KUMA: A šokiraće vas ko je i S KIM JE sada misteriozna supruga Nemanje Bjelice
Nemanja Bjelica, Foto: ATA Images

Srpska javnost ne prestaje da bruji o skandalu u čijem centru je bio košarkaš Nemanja Bjelica. Do sada, ovaj talentovani momak nije imao mrlju u karijeri, a još uvek nije jasno koji je bio povod da ga nekadašnji fudbaler Nikola Petković sramno napadne, dok je ovaj talnetovani igrač bio u igraonici sa decom.

Kamere su sve snimile, a prisutni su komentarisali da je Nemanja pokušavao da smiri situaciju.

- Bjelica je sedeo za stolom u dečjoj igraonici, kada mu je prišao osumnjičeni, počeo da mu se unosi u lice, da ga vređa, i preti. Između ostalog mu je rekao "Iseliću te u Prigrevicu". Košarkaš je ostao mirno da sedi, ali je Petković otišao do šanka, uzeo makaze i potom i njima pripretio Bjelici "da će da ga izbode" - kaže izvor "Kurira".

Nemanja Bjelica
foto: ATA Images

- Po nalogu tužilaštva određeno mu je zadržavanje do 48 sati, te je vbio priveden u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu na saslušanje. Izvesno je da će slućaj završiti na sudu, gde će košarkaš potražiti pravdu.

Ceo incident se događao, dok su Nemanjina deca bila u igraonici. I dok Nemanja čeka pravdu, najveća podrška mu je supruga Mirjana, sa kojom gradi ljubavnu priču još od 2008. godine.

Svoju romansu su krunisali brakom 2010 godine, a da se radilo o sudbonosnom susertu, jednom prilikom je otkrila upravo Mirjana.

"Pomislila sam – previsok je. Ja sam visoka 176 centimetara, ali je on bio najviši čovek kojeg sam upoznala. Previsok, zaista. I sa dugom kosom. Obično sam mladićima davala lažni broj telefona, ali je ovo bio prvi put da sam izdiktirala svoj pravi broj. Javio se posle pet dana", rekla je Mirjana.

Nemanja Bjelica
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Međutim, ovih dana se pojavila infomracija u medijima da se par razvodi nakon 16 godina zajedničkog života.

Naime, kako je preneo "Kurir", Nikola Petković je u emotivnoj vezi sa Mirjanom koja se razvodi od košarkaša Nemanje Bjelice, a posle napada se oglasio saopštenjem i izjavio "da Mirjana nije uradila ništa pogrešno i da se par ne razvodi zbog nje, već zbog navodne prevare Nemanje Bjelice i to sa suprugom svog kuma Save Lešića".

Nikola Petković
foto: KURIR / NEMANJA NIKOLIĆ

- Bože sačuvaj! Zatečen sam stvarno. Ne mogu da poverujem. Evo od vas prvi put čujem za tako nešto. Ne znam stvarno odakle Petkoviću ideja i potreba da spominje mene i moju porodicu. To su takve gluposti i neistine. Bože sačuvaj! Priča da Nemanja i ja nismo dobri, tu nema jedne jedine reči istine. Ali stvarno, Bože sačuvaj. Ja i dalje ne verujem šta sam čuo i pročitao. Moraću da popričam sa Petkovićem da mi objasni odakle mu potreba da moju porodicu spominje takvim neistinama. Ne znam šta bih vam više rekao, kad nemam o čemu da pričam jer to nije istina - oštro je demantovao Lešić.

Sava Lešić
foto: FOTO: MARINA LOPIČIĆ, KURIR

Sa druge strane, Nemanja Bjelica je odlučio da se neće oglašavati povodom novonastale situacije, kako bi zaštitio svoju decu od dodatnih neprijatnosti.

- Nemanja Bjelica je događaju koji se odigrao 3. februara 2024. godine u dečjoj igraonici u TC Galerija obavestio nadležne državne organe, koji su nakon toga postupali u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima i utvrdili da su ispunjeni zakonski uslovi za krivično gonjenje počinioca. Imajući u vidu da je postupak već pokrenut Nemanja Bjelica će prepustiti državnim organima da nastave da neometano svoj rad i utvrđujuju činjenice. Zbog potrebe da zaštiti privatnost, mir i spokojstvo svoje maloletne dece Nemanja Bjelica neće iznositi detalje u javnost i moli medije da imaju razumevanja i da poštuju ovu njegovu želju - navodi se u saopštenju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs