PORED NJEGA JE ADRIJANA LIMA ČUVALA NEVINOST ZA BRAK: Pevač sad šeta 36 godina mlađu koja pogazuje GOLE GRUDI i šokira

Izgleda da mlada pevačica Šarlot Lorens želi da privuče pažnju po svaku cenu...

Ljubav
23:16h Autor:
PORED NJEGA JE ADRIJANA LIMA ČUVALA NEVINOST ZA BRAK: Pevač sad šeta 36 godina mlađu koja pogazuje GOLE GRUDI i šokira
Adrijana Lima, Foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dodela Gremi nagrada prošla je, definitino, u znaku Majli Sajrus, koja je prvi put dobila ovo prizanje! Iako važi za veoma kontroverznu ličnosti, njena trud i predan rad se isplatio, te je svoju radost prenema na brojne ljude širom sveta. I dok su se svi divili njenoj energiji, na vrlo provokativni izgled mlade pevačice Šarlot Lorens (23) bačena je senka.

Naime, ona je dan pre ceremonije bila u "The Bird Street" klubu u Zapadnom Holivudu u društvu muzičke legende Lenija Kravica (59).

Šarlot je otišla korak dalje, pa se u javnosti pojavila golih grudi - koje je pridržavala rukama, a u jednom momentu i skroz pokazala.

Šarlot Lorens
foto: 42 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kravic i ova mlada pevačica viđali su se više puta zajedno u javnosti. Njen stajlling primer je da golišave haljine više i nisu dovoljne pojedinim javnim ličnostima. Toliko su bile zastupljene među trendovima da je došlo i do zasićenja pa čak i do toga da više ne izazivaju šok, makar ne uvek.

Zato se mnogi okreću direktnijim rešenjima koja možda u prvi mah privuku interesovanje, ali su kilometrima daleko od dobrog stila, piše žena.rs.

Leni Kravic iza sebe ima brak sa Lisom Bone kojom je bio oženjen od 1987. do 1993. Imaju ćerku Zoi Kravic (36). Bone se 2017. udala za Džejsona Momoma sa kojim ima dvoje dece. I taj brak je okončan što se saznalo pre nekoliko meseci.

1 / 5 Foto: RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kravic je nedavno u intervjuu za "People" rekao da su on, njegova bivša i njen (drugi) bivši muž i dalje porodica kao što su bili godinama unazad.

Adrijana Lima
foto: People Picture/Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia

Šuškalo se pre više godina da je Kravic bio u vezi sa čuvenom manekenkom Adrijana Lima. Dok je trajala priča o toj romansi, bilo je i glasina da je fatalna Brazilka čuvala nevinost za brak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs