MAJCI GUDELJA SE GUBI SVAKI TRAG OTKAKO JOJ SE SIN OŽENIO: Nije mu ni na venčanje došla, pa povukla NEOČEKIVAN potez

Odselila se iz Sevilje sa ćerkom i potpuno povukla iz javnosti, sada jekonačno otkriveno gde je i šta radi majka Gudelja.

Porodica
15:40h Autor:
MAJCI GUDELJA SE GUBI SVAKI TRAG OTKAKO JOJ SE SIN OŽENIO: Nije mu ni na venčanje došla, pa povukla NEOČEKIVAN potez
Foto: Printscreen Instagram / Nemanja Gudelj

Kada se saznalo da su Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović u vezi, danima se pisalo o porodici fudbalera zbog vrlo intrigantnih odnosa koji vladaju u njoj. Svi članovi su veoma bliski i međusobno vrlo povezani, mada određenim postupcima su iznenadili javnost, poput poljubaca u usta i slično.

Međutim, iako je u početku delovalo da su oduševljeni snajom, odjednom se počelo da se šuška kako ni majka, ni sestra ne podržavaju vezu Nemanje i Cecine ćerke. Glasine su se još prošilile kada su se međusobno otpratile sa Instagrama. Sa druge strane, niko od njih nije mnogo mario za te komentare, ističući da je sve u najbolje redu.

Olivera Gudelj, Nemanja Gudelj
foto: ATA Images

U međuvremenu se ovaj par i venčao, a prčalo se da Olivera nije prisustvovala posebnom momentu, jer je bila ljuta na sina. Poptuno se puvuka iz javnog život i o njoj se gotovo ništa nije znalo do skoro. Čak je i obrisala profile na društvenim mrežama.

Naime, Olivera je prošle godine sa ćerkom Vanjom napustila Sevilju i vratila se u Holandiju, gde je cela porodica nekad živela, dok je suprug Nebojša ostao je sa sinovima u Španiji.

Olivera Gudelj, Nemanja Gudelj
foto: Printscreen Instagram / Nemanja Gudelj

Da li se ipak viđa sa starijim sinom, daleko od radoznalih očiju, nije poznato. U svakom slučaju, sada je konačno uslikana. Na Instagramu se pojavila fotografija na kojoj vidimo Oliveru i Vanju. Slika je opisana jednom rečju – „ekipica”.

Olivera Gudelj, Nemanja Gudelj
foto: Printscreen Instagram / Nemanja Gudelj

Olivera je definitivno sportski tip, pa tako ima izvajane ruke, kao i potpuno ravan stomak. A kada je osvanula njena slika na mreži "X" u kupaćem kostimu svi su bili oduševljeni fitkom linijom Nemanjine mame.

Čime se bavi Olivera?

Anastasijini svekar i svekrva ne vole preterano da se eksponiraju u javnosti. Nebojša je karijeru započeo u Bosni, odakle je došao u Partizan, gde je proveo pune tri godine. Tokom svoje fudbalske karijere igrao je i za španske klubove Logronesa i Leganesa. Devet godina proveo je u timu "Brede" iz Holnadije. Karijeru je završio 2006. godine u Sparti.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram / Nemanja Gudelj

Nemanjin tata je i nakon završene karijere ostao u svetu fudbala. Trenutno je tehnički direktor u kineskom klubu Hubei Istar.

Kako je jednom prilikom Nebojša otkrio, stub porodice Gudelj je, ipak, njegova supruga Olivera koja je sve podnela na svojim plećima, počevši od Nebojšinih treninga, putovanja i karantina, pa do odgoja i vaspitanja troje dece, koje je gotovo sama izvela na put. Njeno glavno zanimalje je bilo - biti najbolja mama. Svo troje su izuzetni sportisti, mada Nemanja se do sada najviše istakao od svih njih. Već dugo igra u Sevilji, a ponosno nosi i dres srpske fudbalske reprezentacije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs