ĆERKA DEJANA PETROVIĆA JE NEZAMISLIVA LEPOTICA, SVI KAŽU DA JE KOPIJA MAJKE: Postigla je NEVEROVATAN uspeh, evo šta radi

Prelepa ćerka Dejana Petrovića ima samo 16 godina, a u svetu modelinga je već dobro poznato ime.

Porodica
16:53h Autor:
ĆERKA DEJANA PETROVIĆA JE NEZAMISLIVA LEPOTICA, SVI KAŽU DA JE KOPIJA MAJKE: Postigla je NEVEROVATAN uspeh, evo šta radi
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Ćerka legendarnog trubača Dejana Petrovića, najmlađeg dobitnika “Majstorskog pisma”, izrasla je u neverovatnu lepoticu koja pojavom ostavlja bez daha. Ima samo 16 godina, a već je postigla velike uspehe u svetu mode, te mnogi smatraju da će tim putem i nastaviti. Neodoljivo podseća na majku, koja je, takođe, veoma otmena dama predivnih očiju.

Dejan je više od decenije u skladnom braku sa Brankom. Porodični dom imaju u Užicu i ne nameravaju da se presele iz svog rodnog kraja u Beograd. Kruna njihove ljubavi je ćerka Jovana, na koju su beksrajno ponosni. A kako izgleda možete pogledati OVDE.

Dejan Petrović
foto: ATA Images

Naime, naslednica trubača je 2018. godine pobedila na prvom izboru za "Malu damu i džentlmena Srbije", a potom je našu zemlju predstavlja u Kini, gde je zablistala u punom sjaju. Ostvarila je dosad nezabeležen uspeh kada je modeling u pitanju, osvojivši drugo mesto u kategoriji “super model” i treću poziciju u kategoriji “super talenat” na prestižnom takmičenju “Super model kids” u Šangaju.

"Kao i svaki roditelj ponosan sam na svoje dete. Više ne njen nego na svoj uspeh valjda je to suština života. Generalno u životu je savetujem da ima svoj stav, da bude pristojana i da bude svoja", rekao je Dejan.

Trubač se ne pojavljuje često sa ženom na javnim događajima. Protekle noći zato je i oduševio, kada se sa lepom Brankom pojavio na svadbi Slobe Radanovića.

"Nedostaje nam Dejan u svakodnevnom životu. Mogu da nosim kuću kao žena, supruga, ali on je ipak stub porodice", rekla je svojevremeno Branka.

Sa druge strane, trubač neretko ističe da mu je supruga veliki oslonac u svemu što radi.

- Ne slušam samo ćerku već i ženu. Ne može ona meni da određuje kada ću da perem sudove i usisavam kuću, ali za ostale stvari se dogovaramo. Ćerka, supruga i majka su žene koje najviše volim. U kući je moja zadnja, ja uvek kažem: ‘Važi, draga!’ - rekao je šaljivo Dejan jednom prikom za medije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs