DRUGIMA JE PRORICALA SUDBINU, A LIČNE TRAGEDIJE NIJE SPREČILA: Kako je vidovita Zorka predvidela smrt sva tri svoja sina

Dejan je poginuo u udesu, Dragan je umro od raka, a Nebojšu sam sahranila u februaru, kaže Pucareva, kojoj utehu pružaju sinovi koji su joj ostali

Porodica
18:08h Autor:
DRUGIMA JE PRORICALA SUDBINU, A LIČNE TRAGEDIJE NIJE SPREČILA: Kako je vidovita Zorka predvidela smrt sva tri svoja sina
Foto: preentscreen/Youtube

Zorka Pucar, poznatija kao vidovita Zorka, natprirodnim moćima je pomagala, kako kaže mnogima ali, nažalost, trojicu od petorice sinova nije uspela da spase smrti.

Proročica je u prvom braku s Radivojem Berbakovim dobila naslednike Dejana, Dragana, Pavla i Nebojšu. Sa njima je živela u Novom Miloševu, mestu pokraj Kikinde, a komšije su otkrile da je čuvena proročica doživela jezivu sudbinu.

Vidovita Zorka, Zorka Pucar
foto: Printscreen Youtube

Najstariji Dejan nastradao je sa 27 godina u saobraćajnoj nesreći. Dragan je bio ratni invalid i preminuo je u 44. godini od raka, a u februaru ove godine od infarkta je umro i najmlađi Nebojša (41).

Zorki su sada jedina uteha Pavle (43) i Dragoslav (28), kojeg je dobila u drugom braku. O svojoj tragediji Zorka je smogla snage da progovori.

- Dok ovo pričam, otvaram živu ranu na svom srcu. Patim i plačem danima i noćima. Sahraniti tri sina je nešto najgore što može da se dogodi jednom roditelju - započinje životnu priču Zorka.

Ona tvrdi da je predvidela porodičnu tragediju.

- Dejana sam preklinjala da ne ide u Crnu Goru, ali nije hteo da me posluša. Nastradao je kada se autobus survao u kanjon Morače. Dragan je bio je vojni invalid, oboleo je od raka. Najmlađeg sam sahranila u februaru. Bio je vredan, radio je na građevini. Tragedije sam predvidela, a nisam mogla da ih sprečim. Hvala bogu, sin Pavle mi je živ i zdrav. Živi u Novom Miloševu i dolazi kod mene. Iz drugog braka imam Dragoslava, koji je uzorno i vredno dete - priča Zorka.

Ona kaže da je boli kad čuje priče koje kruže Novim Miloševom da je ostavila decu kada su bili mali.

- Nikada ih nisam ostavila. Sagradila sam im kuće. Patm, jer umesto da ih obilazim u kućama, ja im ljubim sliku na grobu. U Novom Miloševu sam im sa mužem podigla spomenike i redovno izlazim na groblje - završava Zorka.

U Novom Miloševu, gde je Zorka živela sa prvim suprugom, kažu da su njena deca imala teško detinjstvo.

Vidovita Zorka
foto: preentscreen/Youtube

- Otac im je bio alkoholičar i sav teret je bio na Zorki. Ona to nije mogla da trpi, pa ih je ostavljala da se snalaze. Decu skoro da je gajio komšiluk, a njihova deca mališanima su nosili sveće da se greju u hladnim danima. Dragan je jednog dana bio u kafani, komšija ga je oborio i počeo da ga gazi. Pavle je prišao da pomogne bratu. Tuča je bila prijavljena policiji i on je je oko godinu dana bio u zatvoru - kaže komšija koji je insistirao na anonimnosti.

Pavle kaže da nisu tačne priče komšiluka:

- Imam najbolju majku na svetu, koja je za mene i braću sve učinila. Po selu sa slašću da pričaju i nadograđuju ono što njima odgovara. To me boli.

Zorka je 2015. godine gostovala u “Parovima”, a onda se na neko vrijeme povukla iz medija. Nedavno je gostovala na jednoj televiziji. Uglavnom, povukla se u mirnije vode. (Naj portal)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs