UTEHU NAŠAO U 14 GODINA MLAĐOJ, PA OD TASTA DOBIO NEVEROVATAN POKLON: Ovako je Mare "naterao" sinove da prihvate Kseniju

Saša Mare Milošević nikada se nije nalazio u centru ljubavnih skandala, razveo se bez pompe, a isto tako je i drugi put uplovio u brak - bez senzacija.

Ljubav
14:13h Autor:
UTEHU NAŠAO U 14 GODINA MLAĐOJ, PA OD TASTA DOBIO NEVEROVATAN POKLON: Ovako je Mare "naterao" sinove da prihvate Kseniju
Jelena i Mare Milošević, Foto: ATA Images

Saša Mare Milošević, tvorac brojnih hitova, važi za pravog gospodina kojem je porodica na prvom mestu. Iako se ženio dva puta, o njegovim prethodnim izabranicama nikada se nije mogla čuti ružna reč iz njegovih usta. Više od decenije uživa u braku sa Ksenijom Milošević, poznatom violinistkinjom i ćerkom legendarnog klarinetiste Bokija Miloševića.

Mada je Mare 14 godina stariji od lepe Ksenije, ta razlika je u njihovom odnosu gotovo neprimetna. Primer su svim parovima kako izgleda srećan i skladan odnos pun poštovanja i ljubavi.

Čuveni kompozitor je prvi put stao na ludi kamen 1998. godine. Iz tog braka ima sinove Luku i Ognjena, koji su sada već veliki momci od 24, odnosno, 19 godina.

Mare Milošević
foto: ATA Images

Kada je video sa odnos sa suprugom počinje da se kvari i da gubi na kvalitetu, odlučili su da se raziđu, a nakon razvoda, dečaci su živeli sa majkom. Međutim, Mare se trudio da nijedan momenat njihovog odrastanja ne propusti, te su zajedno brinuli o naslednicima.

Sa druge strane, kada se ponovo zaljubio i poželeo da osvaniči vezu sa Ksenijom, najvažnija mu je bila reakcija sinova, tako da je pred njom bio veoma bitan zadatak - uspostaviti blizak i lep odnos sa njegovom decom.

- Ne mogu da kažem da nisam radio na tome da se moja deca i Ksenija slažu. Srećan sam što je ona uvek imala razumevanja za moj prethodni život iz kog, Bogu hvala, imam dva sina. Lagano je, bez pretencioznosti, izgradila veoma lep odnos sa njima - ispričao je Mare svojevremeno za "Story".

Mare Milošević
foto: ATA Images

Ksenije je sve oduševila priznanjem da su joj upravo Maretovi naslednici iz prvog braka puno pomogli kada se porodila i donela na svet sina Vanju.

- Maretovi sinovi su mi mnogo pomogli u svim poslovima oko Vanje dok je još bio beba. I danas su veoma brižni - priznala je druga supruga Saše Miloševića, koja je ličnim primerom dokazala da je za porodičnu sreću potrebna samo ljubav.

1 / 5 Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ksenija i Mare su u braku od 2013. godine, sudbonosno da su izgovorili na intimnoj ceremoniji i to u svom domu koji im je poklonio upravo mladin otac, a jedan od kumova im je bio glumac Andrija Milošević.

Osim ljubavi, spajaj ih i veliak strast prema muzici. Mare je autor velikog broja hitova koje su otpevali naši poznati pevači. Ipak, često je u javnosti isticao da je njegov najveći uspeh pesma „Molitva“ koju je izvela Marija Šerifović. Sa druge strane, Ksenija je koncert-majstor Beogradske filharmonije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs