"MOLILA SAM BOGA DA ŠTO PRE ZAVRŠI, NISAM GA NI OSETILA": Šokantna iskustva žena čiji su partneri imali mali polni organ

Nekoliko anonimnih žena odlučilo je podeliti svoje iskustvo nakon što su spavale sa partnerima koji imaju mali polni organ

Ljubav
Autor:
"MOLILA SAM BOGA DA ŠTO PRE ZAVRŠI, NISAM GA NI OSETILA": Šokantna iskustva žena čiji su partneri imali mali polni organ
Foto: Shutterstock

Nekoliko anonimnih žena odlučilo je podeliti svoje iskustvo sa mikropenisom na internet-stranici "BuzzFeed".

Urnebesno smešna, ali i poučna iskustva govore o tome kako je to imati odnose s partnerima čije je penis 2,5 puta manji od prosečnog.

Imali smo samo oralni seks

Gotovo godinu dana sam se zabavljala momkom koji ima mali penis. Prvi put kada sam ga videla, iznenadila sam se, ali se nisam zaledila. Prvi put kada smo imali seks, ujedno je bio i jedini put da smo imali klasičan seks. Ostatak vremena smo praktikovali samo oralni seks. To mi ni najmanje nije smetalo, bio je veoma dobar u onome što je radio. A običan seks nam je bio nekako čudan, nismo našli dobar ritam i uopšte nismo uživali. Sve u svemu, to je bila veoma zadovoljavajuća veza za mene - napisala je jedna žena.

Seks
foto: Shutterstock

Uh, hoće li to raditi

Upoznali smo se putem Tindera i bilo mi je čudno što je prvo želeo da se dobro upoznamo i izađemo nekoliko puta pre seksa. Ja sam Škorpija i često odmah skačem u krevet. Ali, bio je romantičan i upalilo je. Prvi put kada smo imali odnose, prvo mi je priuštio oralni seks i bilo je toooliko dobro da mi mikropenis posle uopšte nije smetao. Samo sam pomislila "Uh, hoće li to raditi" kada sam ga ugledala. Seks je bio čudan i mogli smo to izvesti jedino u "dogy" pozi. Ali, sve u svemu, bilo je hemije i on se baš trudio - napisala je druga žena.

Devojka, Žena, Na krevetu, Seksi
foto: Shutterstock

Bio je kraći od moje šake, a ja imam veoma male ruke

– Bila sam na žurci i ugledala visokog, tamnokosog i zgodnog momka koji mi se već ranije dopadao. Otišli smo kod njega i iz nekog razloga je smatrao zabavnim da mu sjedim u krilu i gledam snimak mađioničarskih trikova. Šta god. Otkopčala sam mu pantalone, stavila ruku i videla da mu je penis kraći od četiri petine moje šake. A ja imam veoma male ruke. Rekao mi je: “Ne brini, postaće veći”, ali nije - napisala je jedna žena o svom iskustvu.

U Krevetu, Donji Veš, Spavaćica, Seksi, Zavodjenje
foto: Shutterstock

Imao je mali penis, ali je bio zgodan

Studirala sam jedan semestar u inostranstvu. On je bio ludo zgodan i imao je strani akcenat. Dok smo se mazili, otkrila sam da ima mali, minijaturni penis. Na kraju nismo ni imali seks, zadovoljio me je na druge načine. Izbegla sam seks ne zbog penisa već zato što sam imala samo 19 godina. Bio je zgodan i pametan i uopšte se ne kajem. Sada je, sudeći po njegovom Fejsbuku, oženjen i ima decu.

Devojka, Pidžama, Seksi

Tražila sam ga, mislila sam da sam ga uhvatila za testis

– Moj prvi i jedini susret s mikropenisom desio se na drugoj godini fakulteta. Bila sam pijana, stavila sam ruku dole i zapanjila se. Nastavila sam da ga tražim, misleći da sam ga uhvatila za testis ili tako nešto. Mislila sam da ima još. Pokušala sam da ga zadovoljim rukom, ali nisam išla dalje od toga - dodala je jedna žena.

Devojka, Žena, Zavođenje, Noge, Donji Veš, Seksi, Štikle
foto: Shutterstock

Bukvalno nisam osećala ništa prilikom seksa

– Dva puta sam imala iskustva sa mikropenisom. Prvi put sam bila u vezi s momkom koji minimalno obdaren, ali koji mi se veoma dopadao. Uvek mi je pružao oralni seks i pitao može li još nešto uraditi za mene. Kada smo raskinuli, ne zbog malog penisa, imala sam prilično otvoren um po pitanju veličine. Drugi je došao nekoliko meseci kasnije i imao je još manji penis. Bukvalno nisam osećala ništa prilikom seksa. A on se nije ni trudio da nešto uradi. Kada smo završili, pitao me je da li mi se dopalo, rekla sam ne. Kada sam mu rekla da nisam osetila ništa prilikom seksa, izderao se "Pa možda ti jednostavno imaš ogromnu vaginu" - podelila je svoje iskustvo nepoznata žena.

Stil/Dnevni avaz

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs