5 NAJNEPRIJATNIJIH SITUACIJA TOKOM INTIMNIH ODNOSA KOJE JE SVAKA ŽENA DOŽIVELA: A nijedna ne sme to da prizna

Najneprijatnije situacije tokom intimnih odnosa dešavaju se gotovo svima, a retko ko sme da govori o tome.

Ljubav
5 NAJNEPRIJATNIJIH SITUACIJA TOKOM INTIMNIH ODNOSA KOJE JE SVAKA ŽENA DOŽIVELA: A nijedna ne sme to da prizna
Foto: Shutterstock

Intimni odnosi se često vezuju za uživanje, međutim, tokom istih, dešavaju se i neke neprijatne situacije o kojima malo ko govori. Svakoj ženi se barem jednom dogodila neka od ovih situacija, a retko koja je o tome smela da govori.

1. Zvuci koji ubijaju romantiku

Vaginalni gasovi su sasvim normalna pojava, koja se dešava svakoj ženi usled određenih poza, naročito kada je u pitanju pseći položaj. Žene znaju da je to sasvim normalno, ali im se uvek javlja potreba da objašnjavaju, izvinjavaju se ili pocrvene od sramote. Zaista nema potrebe za tim, vaš partner vam neće uzeti za zlo, budući da na to ne možete da utičete.

Momak i devojka, Par, Intimni odnosi
foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

2. Mrlje na krevetu

Fleke na posteljini mogu poticati od muškarca, ali najčešće su ženske. Ejakulaciju kod dama prati izbacivanje vaginalne sluzi i to je nešto što, ukoliko želite potpuni užitak, ne možete da zaustavite.

3. Glavobolja

U vrtlogu strasti lako vam se može desiti da udarite glavom o stranicu kreveta ili zid i zaradite glavobolju. Budite pažljivi i ne dozvolite da se to dogodi i uništi vam trenutak, a izbeći ćete i moguće snimanje glave.

4. "Smotani" partneri

U novoj vezi uvek ima mnogo strasti, ali i straha i nesigurnosti. Ako se partneri još uvek ne poznaju dobro, trenutak promene poze može biti čudna ili neprijatna, jer neusklađenost partnera može da oteža stvar.

5. Odjednom puna bešika

Imajte u vidu da pritisak na bešiku tokom seksa može da izazove mokrenje koje ne može da se zaustavi ili snažnu potrebu da odmah odete u toalet. Ovo je vrlo česta pojava tokom seksualnih odnosa, a svakoj dami bude neprijatno kada se pod uticajem strasti opusti, pa bešika otpusti malo urina. Idite na vreme u toalet i sprečićete ovu pojavu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs