"OVO JE NORMALNA DUŽINA POLNOG ORGANA, A JEDNA STVAR NIKAKO NE MOŽE DA BUDE MERILO": Tvrdi čuveni urolog

Čuveni urolog otkrio je koja je normalna veličina penisa i iznenadio odgovorom.

Lepi & Zdravi
"OVO JE NORMALNA DUŽINA POLNOG ORGANA, A JEDNA STVAR NIKAKO NE MOŽE DA BUDE MERILO": Tvrdi čuveni urolog
Foto: Printscreen Youtube / Koreni TV

Muškarci i žene često misle da je za dobar seksualni odnos presudna veličina muškog polnog organa, a urolog i seksolog Aleksandar Milošević otkrio je da su mnogi u zabludi i da veličina nema veze sa uživanjem u intimnim odnosima.

"Normalan penis je 13 do 14 cm u erekciji. To je dovoljna veličina, ako postoji ljubav da zadovolji partnerku. A partnerkina vagina je 8 do 9 cm dubine, ali se razvuče do 13 ili 14 cm kad je uzbuđena. Ako nema ljubavi i želje, onda i mali penis može da boli. Za seks je najvažnije da se razvije emotivna veza. "

On je naveo da ne postoji standard kada je broj seksualnih činova u pitanju, a kako ističe, ako su partneri zadovoljni, dovoljan je i jedan odnos godišnje.

Aleksandar Milošević
foto: Printscreen/youtube/k1 televizija

"Brojnost seksualnih odnosa je individualna svar. Ako je uspešan seksualni odnos, ako su oboje zadovoljeni, dovoljno je jedan seksualni odnos godišnje. Žena može da bude zadovoljna i da joj bude dovoljno i maženje bez orgazma. Imate pet odsto žena koje nikad nisu doživele orgazam. Tu postoje lekovi koji rešavaju taj problem. Šta je problem? Žene nauče da žive sa time da nemaju orgazam, i zato se i ne javljaju lekarima ", kaže dr Milošević, koji je istakao i da je za uspešan seksualni odnos dovoljno samo četiri minuta.

"Dokazalo se da je žena seksualno potencijalno mnogo jača seksualno. Za orgazam ženi treba 2,5 minuta, a muškarcu treba 4 minuta. Predigra može da traje duže ili kraće, a sam čin može da traje samo 4 ili 5 minuta", kaže čuveni urolog i zaključuje da broj minuta ne treba da bude merilo.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs